Závodní stravování

Pokud chcete mít úspěšnou a prosperující firmu, nezapomínejte na stravování zaměstnanců.Umíme zajistit závodní stravování tak, abychom uspokojili všechny kategorie strávníků.Nabízíme klasická česká jídla s knedlíkem, jídla světových kuchyní, bezmasá a racionální jídla, obědové saláty i jídla minutkového typu.Stravu dodáváme podle individuální domluvy buďto v jednoporcových plastových krabičkách na jedno použití nebo v jídlonosičích a tam, kde to dovolují hygienické předpisy a technologické vybavení firmy v nerezových nádobách a termoportech.

Objednávkový systémPreferujeme objednávky v elektronické podobě s týdenním předstihem do našich formulářů (rádi vám je zašleme).

Je ale samozřejmé, že akceptujeme doobjednávky a přeobjednávky v konkrétní den do 8:30 hod na tel: 775 556 358

 

JÍDELNÍ LÍSTEK 3.12. – 7.12.2018

/ váha masa je uváděna v syrovém stavu /

 

PONDĚLÍ:

Polévka: Masový vývar s rýží a hráškem 9

1/ 120g Vepřová plec dušená na paprice 1a,7, houskové knedlíky 1a,3,7 / rýže

2/ 150g Zapečený rybí filet po provensálsku s cibulí a sýrem 4,7, brambory

3/ 120g Kuřecí nudličky s bretaňskou zeleninou, těstoviny 1a

4/ 380g Tagliatelle s čočkou 1a

5/ 380g Brokolicový salát s vejcem a kuřecím masem 3,7,10, pečivo

 

ÚTERÝ:

Polévka: Jarní zeleninová 1a,9

1/ 120g Moravský vrabec 1a, houskové knedlíky 1a,3,7, zelí 1a

2/ 120g Pečená vepřová játra po anglicku 1a, opečené brambory, tatarská omáčka 3

3/ 120g Kuřecí plátek s broskví 7, rýže

4/ 380g Smažené kapustičky 1a,3,7, bramborová kaše 7

5/ 380g Brokolicový salát s vejcem a kuřecím masem 3,7,10, pečivo

 

STŘEDA:

Polévka: Čočková s uzeninou 1a,7

1/ 120g Bratislavská vepřová plec 1a,7, houskové knedlíky 1a,3,7

2/ 120g Hovězí srdíčko po pytlácku, těstoviny 1a,3,7

3/ 120g Steak moravského sklepmistra 1a hranolky

4/ 400g Jablková žemlovka 1a,3,7

5/ 380g Brokolicový salát s vejcem a kuřecím masem 3,7,10, pečivo

 

ČTVRTEK:

Polévka: Krupicová s vejcem 1a,3,9

1/ 120g Plněný vepřový bůček 1a, jihočeská lepenice 7, kysané zelí

2/ 120g Rumunská sarma 1a / plněný zelný list s rajčatovou omáčkou /, brambory

3/ 120g Vepřové nudličky se slaninou a chilli 1a, rýže

4 /340g Salát „35“, 3,7 pečivo 1a

5/ 380g Brokolicový salát s vejcem a kuřecím masem 3,7,10, pečivo

 

PÁTEK:

Polévka: Uzená s rýží

1/ 5 ks  Bramborové knedlíky plněné uzeninovou směsí 1a,3, dušené zelí s cibulkou 1a

2/ 220g Uzené kuřecí stehno, bramborová kaše 7

3/ 120g Smažený vepřový řízek 1a,3,7, bramborový salát 3,7,9,10

4/ 420g Zapečený květák s kroupami, houbami a sýrem 1c,7

5/ 380g Brokolicový salát s vejcem a kuřecím masem 3,7,10, pečivo

Koláček 1a,3,7

Alergeny jsou u jednotlivých pokrmů označeny číslem

 

Tagliatelle s čočkou – těstoviny, hnědá čočka, olivový olej, česnek, špenátové listy, sušená rajčata, strouhaný sýr

Salát „35“ – ledový salát, vejce, krutony, niva, dresink

Jihočeská lepenice – bramborová kaše s vařeným a syrovým kyselým zelím

Srdce po pytlácku – kostky srdíčka, slanina, cibule, česnek, mletá sladká a pálivá paprika, majoránka, pepř, drcený kmín, jalovec, červené víno

Zapečený květák – květák, cibule, pórek, česnek, tymián, ječné kroupy, bílé víno, smetana, houby, sýr

Brokolicový salát – brokolice, kuřecí kousky, vejce, francouzský

 

 

JÍDELNÍ LÍSTEK 10.12 – 14.12.2018

 

PONDĚLÍ:

Polévka: Kmínová s vejcem /3,9,/

1/ 120g Vepřová kýta po orientálsku, houskové knedlíky /1a,3,7,/

2/ 150g  Aljašská treska na kari, dušená rýže/4,1a,/

3/ 180g Smažené žampiony, brambory, tatarská omáčka /1a,3,7,/

4/ 400g Špagety s brokolicí a ořechy /1a,8/

5/ 380g Cizrnový salát s římským kmínem a čerstvým koriandrem 9,10,11

 

ÚTERÝ:

Polévka: Ovarová /1c/

1/ 380g Džuveč z vepřového masa sypaný sýrem / 7/

2/ 120g Sekaná svíčková, houskové knedlíky /1a,3,7,10,/

3/ 150g s.k. Vepřové žebírko s jablky, hranolky /1a/

4/ 2 ks  Sázené vejce, fazole na kyselo, okurka /1a,3,/

5/ 380g Cizrnový salát s římským kmínem a čerstvým koriandrem 9,10,11

 

STŘEDA:

Polévka: Staročeská bramboračka /1a,9,/

1/ 120g Segedínský guláš, houskové knedlíky /1a,3,7,/

2/ 120g Kuřecí kapsa na pražský způsob, rýže /1a,7,/

3/ 120g Grilovaná vinná klobása, bramborová kaše/1a/

4/ 420g Nudle s vlašskými ořechy a citronem 1a,7,8c

5/ 380g Cizrnový salát s římským kmínem a čerstvým koriandrem 9,10,11

 

ČTVRTEK:

Polévka: Třeboňská rybí / 4,9,7,1a,/

1/ 120g Staročeská pečená kýta, bramborové knedlíky, špenát /1a,3,7/

2/ 120g Kebabčata, brambory, hořčice/1a,10,3,7,/

3/ 120g Fořtovský vepřový steak, těstoviny/ 1a,3,7/

4/ 360g Krémové palačinky se šunkou a brokolicí/1a,3,7,10/

5/ 380g Cizrnový salát s římským kmínem a čerstvým koriandrem 9,10,11

 

PÁTEK:

Polévka: Česnečka 3,

1/ 120g Zabíjačkový guláš, chléb/ 1a/

2/ 120g Cmunda po kaplicku/1a,3,7,/

3/ 150g Kuřecí steak se zelenými fazolkami, hranolky /1a,7/

4/ 380g Houbový kuba s kyselým zelím/ 1a/

5/ 380g Cizrnový salát s římským kmínem a čerstvým koriandrem 9,10,11

Bábovka 1a,3,7

 

 

Kebabčata – 4 ks malých oválných karbanátků obložených syrovou cibulí a plátky rajčat

Palačinky s brokolicí – palačinky s náplní brokolice, kukuřice a šunky v holandské omáčce s dijonskou hořčicí, zapečená sýrem a podávaná se salátovou směsí

Fořtovský steak – plátek masa s vložkou rozpuštěné slaniny, okurek, žampionů a zeleného hrášku v omáčce s divokým kořením, vínem a smetanou

Cizrnový salát s římským kmínem a čerstvým koriandrem – cizrna, červená cibule, česnek, červená paprika, olivový olej, kremžská hořčice, mletý římský kmín, citronová šťáva, mrkev, žlutá paprika, rajčata, řapíkatý celer, černé olivy, koriandr, sezam

 

JÍDELNÍ LÍSTEK 17.12. – 21.12.2018

/ váha masa je uváděna v syrovém stavu /

 

PONDĚLÍ:

Polévka: Masový vývar s těstovinami 1a,9

1/ 120g Štěpánská vepřová kýta, houskové knedlíky/ rýže 1a,3,7

2/ 150g Smažené rybí filé se sýrem, bramborová kaše 1a,3,4,7

3/ 120g Kuřecí Kung-Pao, rýže 6

4/ 360g Těstoviny zapečené se směsí sýrů 1a,7,8

5/ 380g Salát Waldorf s kuřecím masem, pečivo 1a,7,8c,9,

 

ÚTERÝ:

Polévka: Fazolová polévka s kořenovou zeleninou 9

1/ 120g Vepřová kýta na česneku, bramborové knedlíky, špenát 1a,3,7

2/ 120g Asijské masové kuličky, dušená rýže 1a,3,6

3/ 120g Kuřecí prsíčka smažená v těstíčku, petrželové brambory 1a,3,7

4/ 2 ks vařené vejce s koprovou omáčkou, brambory 3,7

5/ 380g Salát Waldorf s kuřecím masem, pečivo 1a,7,8c,9,

 

STŘEDA:

Polévka: Dršťková 1a,7

1/ 120g Hovězí líčka na červeném víně, šťouchané brambory 1a

2/ 380g Smetanové rizoto s drůbežím masem a žampiony sypané sýrem, okurka 7

3/ 120g Balkánské vepřové žebírko, hranolky 7

4/ 380g Lasagne s hruškami a tvarohem 1a,3,7

5/ 380g Salát Waldorf s kuřecím masem, pečivo 1a,7,8c,9,

 

ČTVRTEK:

Polévka: Cibulačka se širokými těstovinami 1a,3

1/ 120g Hamburská kýta, houskové knedlíky 1a,7,9,10

2/ 220g Pečené kuře se žemlovou nádivkou, brambory 1a,3

3/ 120g Vepřový steak podle moravského sklepmistra se strouhaným sýrem, rýže 7,1a

4/ 320g Cizrnové kari se špenátem 1a

5/ 380g Salát Waldorf s kuřecím masem, pečivo 1a,7,8c,9,

 

PÁTEK:

Polévka: Vánoční hrachová s hryzalkou 1a,7

1/ 120g Uzená pečeně, chlupaté knedlíky se zelím 1a,3,7

2/ 120g Domácí sekaná, bramborová kaše, okurka 1a,7

3/ 120g Pestrý masový špíz, hranolky 1a 1a,3,7,8

4/ 350g Bulgurový tabbouleh s kadeřávkem

5/ 380g Salát Waldorf s kuřecím masem, pečivo 1a,7,8c,9,

Jablkový štrúdl 1,3,7

 

Salát Waldorf – kuřecí prsa, olivový olej, ořechy, řapíkatý celer, jablko, červená cibule, niva, majonéza, jogurt, vinný ocet, řeřicha

Cizrnové kari se špenátem – cibule, česnek, strouhaný zázvor, rajčata, římský kmín, koriandr, kurkuma, chilli papričky, červená čočka, brokolice, cizrna, listový špenát, citronová šťáva, opražená sezamová semínka

Fazolová polévka – masový vývar, pórek, mrkev, celer, česnek, tymián, ml.paprika, bílé fazole, proužky čerstvého zelí, petrželka

Bulgurový tabbouleh – bulgur, vařené vejce, nahrubo krájený kadeřávek, opražené oříšky, nudličky mrkve, jarní cibulka, zrnka granátového jablka, chilli papričky, zálivka- jogurt, citronová šťáva, vinný ocet, kopr, máta, česnek, sůl

Těstoviny se směsí sýrů – krátké těstoviny, bešamel, nudličky šunky, směs sýrů, nahrubo sekané oříšky

 

PŘEJEME VŠEM KRÁSNÉ PROŽITÍ VÁNOC A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2019

 

 

Vánoční jídelní lístek 27.12.2018 – 1.1.2019

 

ČTVRTEK 27.12.

Polévka: Kmínová s vejcem  1a,3,9

1/ Krkonošský vepřový guláš, houskové knedlíky 1a,3,7

2/ Smažené rybí filé se sýrem, bramborová kaše 1a,3,4,7

Ovoce

 

PÁTEK 28.12.

Polévka: Bramboračka 1a,9

1/ Špagety po uhlířsku  1a,3

2/ Smažený vepřový řízek, brambory 1a,3,7

Kompot

 

PONDĚLÍ 31.12.

Polévka: Domácí cibulačka s opečeným toustem a sýrem 1a,7

Čočka s uzeným masem, okurka  1a

Ovoce

 

ÚTERÝ 1.1.2018

NOVÝ ROK

 

Přejeme šťastné vykročení do nového roku 2019

         

JÍDELNÍ LÍSTEK 2.1. – 4.1.2019

 

/ váha masa je uváděna v syrovém stavu !!! /

 

 

 

STŘEDA:

 

Polévka: Masový vývar s nudlemi 1a,3,9

 

1/ 120g Znojemská vepřová kýta, houskové knedlíky / rýže  1a,3,7

 

2/ 420g Ryba s těstovinami  4,1a,3

 

3/ 120g Smažené sýrové duo ( niva, eidam ),brambory, tatarská omáčka  7,1a,3

 

4/ 430g Kuskusové rizoto se zeleninou sypané balkánským sýrem  1a,7

 

5/ 380g Ledový salát s tuňákem, pečivo 4,1a

 

 

 

ČTVRTEK:
Polévka:  Krupicová s vejcem 1a,3

 

1/ 120g Segedínský guláš, houskové knedlíky 1a,3,7

 

2/ 120g Kapustové karbanátky, brambory 1a

 

3/ 120g Vepřový plátek s dušenou zeleninou, hranolky 1a,7

 

4/ 380g Mexické fazole  1a

 

5/ 380g Ledový salát s tuňákem, pečivo 4,1a

 

 

 

PÁTEK:

 

Polévka: Ruský boršč  1a, 7

 

1/ 120g Vepřový bůček pečený po staročesku, nastavená kaše 1c, kysané zelí 1a

 

2/ 400g Francouzské brambory, okurka  3,7

 

3/ 120g Masová směs pražského uzenáře, rýže 1a

 

4/ 420g Těstoviny s čerstvou omáčkou puttanesca 1a,3

 

5/ 380g Ledový salát s tuňákem, pečivo 4,1a

 

Tvarohová buchta 1a,3,7

 

 

 

Ryba s těstovinami – opečený rybí filet na špagetách s rajčatovým protlakem, cibulí, špenátovými lístky a cherry rajčátky

 

Těstoviny s čerstvou omáčkou puttanesca – vařené těstoviny smíchané s čerstvými rajčátky, kapary, česnekem, petrželkou, nasekanými chilli papričkami a zelenými olivami

 

Nastavená kaše – bramborová kaše s krupkami, česnekem a majoránkou

 

Mexické fazole – tortilly plněné fazolemi s cibulí, krájenou červenou paprikou, česnekem a chilli

 

Ledový salát s tuňákem – salát, rajčata, černé olivy, mrkev, tuňák, vejce, francouzský dresink

 

Jídelní lístky ke stažení:

JL 3.12 – 7.12.2018

JL 10 – 14.12.2018

JL 17 – 21.12.18

Vánoční jídelní lístek 2018

JL 2-4.1.19

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Další služby

Comments are closed.