Závodní stravování

Pokud chcete mít úspěšnou a prosperující firmu, nezapomínejte na stravování zaměstnanců.Umíme zajistit závodní stravování tak, abychom uspokojili všechny kategorie strávníků.Nabízíme klasická česká jídla s knedlíkem, jídla světových kuchyní, bezmasá a racionální jídla, obědové saláty i jídla minutkového typu.Stravu dodáváme podle individuální domluvy buďto v jednoporcových plastových krabičkách na jedno použití nebo v jídlonosičích a tam, kde to dovolují hygienické předpisy a technologické vybavení firmy v nerezových nádobách a termoportech.

Objednávkový systémPreferujeme objednávky v elektronické podobě s týdenním předstihem do našich formulářů (rádi vám je zašleme).

Je ale samozřejmé, že akceptujeme doobjednávky a přeobjednávky v konkrétní den do 8:30 hod na tel: 775 556 358

 

JÍDELNÍ LÍSTEK 13.8. – 17.8.2018

( váha masa je uváděna v syrovém stavu)

PONDĚLÍ:

Polévka: Uzená s rýží

1/ 120g Znojemská vepřová kýta 1a, houskové knedlíky 1a,3,7 / rýže

2/ 150g Aljašská treska na egyptský způsob 4, brambory

3/ 120g Vepřové ražniči, brambory, cibule, hořčice 10

4/ 380g Zeleninové rizoto se žampiony, sýrem a okurkou 7

5/ 380g Salát z Nice 4,10, 3 bagetka

 

ÚTERÝ:

Polévka: Selská 1a

1/ 120g Adamovský paprikáš, houskové knedlíky 1a,3,7

2/ 220g Uzené kuřecí stehno, bramborová kaše 7

3/ 120g Vepřové maso po Sečuánsku 6, rýže

4/ 2 ks  Volské oko 3, čočka na kyselo 1a, okurka  

5/ 380g Salát z Nice 4,10, 3 bagetka

 

STŘEDA:

Polévka: Slepičí s nudlemi 9

1/ 120g Vepřové závitky plněné červeným zelím a sušenými švestkami, bramborové knedlíky 1a,3,7

2/ 120g Kuřecí játra na indický způsob 1a, těstoviny

3/ 120g Vepřový steak na houbách 1a, hranolky

4/ 4 ks  Kynuté knedlíky s tvarohem 1a,3,7

5/ 380g Salát z Nice 4,10, 3 bagetka

 

ČTVRTEK:

Polévka: Krupicová s vejcem 1a,3,7,9

1/ 120g Šumavská vepřová kýta, houskové knedlíky 1a,3,7, špenát 3,7

2/ 380g Dalmátské čufty 1a,3, těstoviny 1a

3/ 120g Kuřecí prsíčka se sýrovou omáčkou 7, rýže

4/ 400g Zapečené brambory na lotrinský způsob 3,7

5/ 380g Salát z Nice 4,10, 3 bagetka

 

PÁTEK:

Polévka: Hrstková 1a,7

1/ 120g Plzeňský guláš 1a, houskové knedlíky 1a,3,7

2/ 400g Strapačky se zelím a uzeným masem 1a

3/ 120g Vepřová játra „Stroganoff“ 1a, 7,10 těstoviny 1a

4/ 150g Smažený zeleninový řízek ( mrkev, celer, petržel )1a,3,7 brambory, tatarská omáčka

Koláček 1a,3,7

5/ 380g Salát z Nice 4,10, 3 bagetka

 

Vepřové ražniči – není na špejli

Adamovský paprikáš – opečené kousky vepřového masa se šťávou s česnekem, protlakem, worchestrem a smetanou

Závitky plněné zelím – závitky z vepřového bůčku plněné červeným kysaným zelím, slaninou a sušenými švestkami, pečené s česnekem, cibulí a rozmarýnem

Játra „Stroganoff“ – nudličky vepřových jater se žampiony, nakrájenými kyselými okurkami a pikantní smetanovo-hořčicovou omáčkou

Sicilské kuře – pečené kuřecí stehno na směsi těstovin s rajčaty, olivami, cuketou a česnekem

Dalmátské čufty – šišky z mletého masa v pikantní rajčatové omáčce s vložkou rajčat, okurek, paprik a hrášku

Lotrinské brambory – plátky brambor, kolečka cibule, anglická slanina, vejce, mléko, smetana, sýr, rukola na ozdobení

Salát z Nice – brambory, zelené fazolky, konzervovaný tuňák, zálivka s francouzskou hořčicí, majonéza, vejce, ledový salát, černé olivy

              

JÍDELNÍ LÍSTEK 20.8. – 24.8.2018

 

Váha masa je uváděna v syrovém stavu

 

PONDĚLÍ:

 

Polévka:Masový vývar s těstovinovou rýží 1a,9

 

1/120g  Burgundská vepřová kýta 1a, houskové knedlíky 1a,3,7

 

2/ 150g Filet z tresky po maltsku 4, brambory

 

3/ 120g Vepřový steak na barevném pepři 1a, hranolky

 

4/ 350g Těstoviny s čerstvými rajčaty a kapary 1a,7

 

5/ 380g Ledový salát s hlívovými škvarečky, pečivo 1a

 

 

 

ÚTERÝ:

 

Polévka: Kuřecí s obrázky 1a,9

 

1/ 120g Vepřová plec na způsob bažanta 1a, rýže

 

2/ 420g Čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou 1,6

 

3/ 120g Uzené maso smažené v těstíčku 1a,3,7, šťouchané brambory

 

4/ 280g Květákový nákyp 3,7, brambory

 

5/ 380g Ledový salát s hlívovými škvarečky, pečivo 1a

 

 

 

STŘEDA:

 

Polévka: Gulášová 1a,7

 

1/ 120g Plovdivské maso 1a,7, houskové knedlíky 1a,3,7

 

2/ 120g Plněný paprikový lusk 1a,3,7 houskové knedlíky 1a,3,7 / rýže

 

3/ 120g Vepřový steak po česku 1a, brambory

 

4/ 400g Bramborové šišky s mákem a cukrem 1a

 

5/ 380g Ledový salát s hlívovými škvarečky, pečivo 1a

 

 

 

ČTVRTEK:

 

Polévka: Česnečka 3

 

1/ 120g Vepřové rizoto se sýrem a okurkou 7

 

2/ 120g Holandský řízek 1a,3,7, brambory, tatarská omáčka 3

 

3/ 120g Kuřecí plátek s brokolicí a sýrovou omáčkou 7, těstoviny 1a

 

4/ 380g Cizrnové ragú 9,1a, toust 1a

 

5/ 380g Ledový salát s hlívovými škvarečky, pečivo 1a

 

 

 

PÁTEK:

 

Polévka: Hrachová s uzeninou 1a,7

 

1/ 120g Polomské vepřové žebírko1a, 7, rýže

 

2/ 220g Kuře na zbojnický způsob, bramborové knedlíky 1a,3,7

 

3/ 120g Smažený vepřový řízek 1a,3,7, bramborová kaše 7

 

4/ 380g Těstoviny s cuketovou omáčkou 1a,7

 

5/ 380g Ledový salát s hlívovými škvarečky, pečivo 1a

 

Ovocná buchta 1a,3,7

 

 

 

Těstoviny s cuketovou omáčkou – těstoviny s omáčkou z cuket, mléka, čerstvého sýru, česneku a máty

 

Filet z tresky po maltsku – filety z tresky s citronovou šťávou pečené s kousky rajčat, kolečky cibule, plátky česneku, zelenými olivami a snítkou tymiánu

 

Cizrnové ragú – řapíkatý celer, cizrna, slanina, pažitka rajčata, kari

 

Polomské žebírko – smetanová omáčka se žampiony a chutí po divokém koření a octu

 

Těstoviny s čerstvými rajčaty a kapary – špagety smíchané se směsí čerstvých keříkových rajčat, lístků bazalky, česnekem, kapary a oreganem sypané sýrem

 

Ledový salát s hlívovými škvarečky – salát, hlívové škvarečky, okurka, mladá cibulka, zelené olivy, pepř, česnek, olivový olej, vinný ocet, sýr

 

JÍDELNÍ LÍSTEK 27.8. – 31.8.2018

Váha masa je uváděna v syrovém stavu

PONDĚLÍ:

Polévka: Masový vývar s drobením 1a,7

1/ 120g Vepřová kýta na kmíně 1a, houskové knedlíky 1a,3,7 / rýže

2/ 150g Opečený hoki filet s rajčaty a houbami 4, brambory

3/ 120g  Indické kuřecí nudličky 7, rýže

4/ 380g Gnocchi se žampionovou krémovou omáčkou 1a,7

5/ 380g Ledový salát s tuňákem 4,3,10, pečivo 1

 

ÚTERÝ:

Polévka: Houbařská 1a,7 

1/120g  Domažlické vepřové nudličky1a,3,7, houskové knedlíky1a,3,7

2/ 1 ks  Opečená pikantní klobása, hrachová kaše s cibulkou, okurka

3/ 120g Vepřové Kung-Pao 6,5, rýže

4/ 220g Smažená brokolice 1a,3,7, brambory, tatarská omáčka 3

5/ 380g Ledový salát s tuňákem 4,3,10, pečivo 1

 

STŘEDA:

Polévka: Jarní zeleninová 1a,7

1/ 120g Moravský vrabec, houskové knedlíky 1a,3,7, zelí 1a

2/ 350g „Buřt-guláš“ 1a,7, chléb

3/ 120g Zapečený kuřecí plátek s ananasem 7, hranolky

4/ 380g Nudle s kakaem 1a,7

5/ 380g Ledový salát s tuňákem 4,3,10, pečivo 1

 

ČTVRTEK:

Polévka: Květáková 1a,7

1/ 120g Vepřové dušené v mrkvi, brambory 1a

2/ 220g Maminčino kuře 1a

3/ 150g s.k. Cikánské vepřové žebírko 1a, rýže

4/ 350g Zahradnický salát s bylinkovým dresinkem 3,7, pečivo 1a

5/ 380g Ledový salát s tuňákem 4,3,10, pečivo 1

 

PÁTEK:

Polévka: Masový vývar s nudlemi 1a,9

1/ 120g Sikulský guláš 1,7, houskové knedlíky 1a,3,7

2/ 120g Domácí sekaná pečínka 1a,3, bramborová kaše 7, okurka

3/ 120g Sacebeli z vepřového masa 1a,8, hranolky

4/ 350g Lasagne se zeleninou 1a,7

5/ 380g Ledový salát s tuňákem 4,3,10, pečivo 1

Závin 1a,3,7

 

Zahradnický salát – listové saláty, ředkvičky, kedluben, mladá cibulka, mrkev, okurka, vejce

Opečená ryba s rajčaty – opečený rybí filet s plátky hub, cherry rajčat a citronové šťávy

Sacebeli z vepřového masa – opečený plátek masa přelitý šťávou s vložkou překrájených ořechů, česneku a cibule, zdobený plátkem rajčete a petrželkou

Domažlické nudličky – nudličky vepřového masa ve smetanově paprikové omáčce s hráškem, okurkami a vajíčkem

Lasagne se zeleninou – lasagne s náplní z cibule, česneku, rajčat, nasekané petrželky, lilků a směsí strouhaných sýrů

Maminčino kuře _ kuřecí stehno s těstovinami, vepřovými játry, žampiony a kapií

Ledový salát s tuňákem – ledový salát, tuňák, cherry rajčátka, mrkev, černé olivy, vejce, francouzský dresink

 

JÍDELNÍ LÍSTEK 3.9. – 7.9.2018

Váha masa je uváděna v syrovém stavu

PONDĚLÍ:

Polévka: Masový vývar s těstovinovou rýží 1a

1/ 120g Bratislavská vepřová kýta 1a,7, houskové knedlíky 1a,3,7

2/ 150g Kapr na řecký způsob 4, brambory

3/ 120g Švej-Ču-Žou 6, rýže

4/ 350g Penne s cuketou a bazalkovou strouhánkou 1a,7,8

5/ 380g Cizrnový salát s rajčátky a pikantní klobáskou 1a, pečivo 1a

 

ÚTERÝ:

Polévka:  Čočková 1a,7

1/ 120g Uherský vepřový gulášek 1a, pečivo 1a

2/ 220g Kuře jako kachna, bramborové knedlíky 1a,3,7, zelí 1a

3/ 120g Pražské vepřové medailonky ( hrášek, šunka ), hranolky

4/ 380g Zapékané palačinky s houbovou náplní 1a,3,7

5/ 380g Cizrnový salát s rajčátky a pikantní klobáskou 1a, pečivo 1a

 

STŘEDA:

Polévka: Kulajda 1a,3,7

1/ 120g Putimská vepřová kapsa, těstoviny 1a

2/ 120g Vepřová pečínka, fazole na kyselo 1a, okurka 

3/ 120g Kuřecí prsíčka smažená v těstíčku 1a,3,7, bramborová kaše 7

4/ 420g Rýžový nákyp se švestkami 3,7

5/ 380g Cizrnový salát s rajčátky a pikantní klobáskou 1a, pečivo 1a

 

ČTVRTEK:

Polévka: Masový vývar s těstovinami 1a,9

1/ 120g Špikovaný vepřový bůček 1a, houskové knedlíky 1a,3,7, špenát 3,7

2/ 120g Staročeská sekanina 1a,3, brambory, kyselé zelí

3/ 120g Bramborák s pikantní směsí 1a,3,7

4/ 320g Žampionové rizoto na víně 7, okurka

5/ 380g Cizrnový salát s rajčátky a pikantní klobáskou 1a, pečivo 1a

 

PÁTEK:

Polévka: Ruský boršč 1a,7

1/ 120g Vepřová plec dušená na paprice 1a,7, houskové knedlíky 1a,3,7

2/ 420g Milánské brambory 3,7, zeleninový salát

3/ 120g Kuřecí steak na víně, hranolky

4/ 380g Zeleninové ragout 1a

5/ 380g Cizrnový salát s rajčátky a pikantní klobáskou 1a, pečivo 1a

Švestková buchta 1a,3,7

 

Žampionové rizoto – česnek, žampiony, bílé víno, jarní cibulka, smetana, strouhaný sýr, čerstvá bazalka

Uherský guláš – vepřové kostky v omáčce s paprikami, rajčaty a bramborami

Milánské brambory – uzený jazyk, houby, rajčata

Penne s cuketou – těstoviny s nastrouhanými cuketami, česnekem, cibulí, zakysanou smetanou a strouhaným tvrdým sýrem, zapečené strouhánkou s bazalkou, sýrem a piniovými oříšky

Zapékané palačinky – palačinky se směsí hub, slaniny, cibule, smetany a sekané petrželky, zapečené se sýrem a smetanou

Zeleninové ragout – podélně nakrájená karotka, menší kousky nakrájené kapusty, podélně přepůlené zelené fazolky, kedlubna nakrájená na širší nudličky zaprášené hl.moukou, podlité bílým vínem a povařené do zkřehnutí, smíchané se širokými nudlemi a dochucené citr.šťávou, solí a pepřem

Cizrnový salát – pikantní papriková klobáska, cizrna, osminky šalotky, cherry rajčátka, olivový olej, sůl, pepř, zelená petrželka

( vše orestovat )  

 

          

 

 Jídelní lístky ke stažení:

JL 13-17.8.18

JL 20.8.-24.8.18

JL 27.8.- 31.8.2018

JL 3-7.9.18

 

 

 

 

Další služby

Comments are closed.