Závodní stravování

Pokud chcete mít úspěšnou a prosperující firmu, nezapomínejte na stravování zaměstnanců.

Umíme zajistit závodní stravování tak, abychom uspokojili všechny kategorie strávníků.

Nabízíme klasická česká jídla s knedlíkem, jídla světových kuchyní, bezmasá a racionální jídla, obědové saláty i jídla minutkového typu.

Stravu dodáváme podle individuální domluvy buďto v jednoporcových plastových krabičkách na jedno použití nebo v jídlonosičích a tam, kde to dovolují hygienické předpisy a technologické vybavení firmy v nerezových nádobách a termoportech.

Objednávkový systém

Preferujeme objednávky v elektronické podobě s týdenním předstihem do našich formulářů (rádi vám je zašleme).
Je ale samozřejmé, že akceptujeme doobjednávky a přeobjednávky v konkrétní den do 8:30 hod na tel: 775556358

 

 

JÍDELNÍ LÍSTEK 5.6. – 9.6.2017

Váha masa je uváděna v syrovém stavu!

PONDĚLÍ:

Polévka: Masový vývar s těstovinami 1a,9

1/ 120g Vepřová kýta po orientálsku 1a,7 houskové knedlíky 1a,3,7

2/ 150g Ryba po staročesku, brambory

3/ 380g Bulgur se zeleninou obložený listovým salátem a rajčaty 1a,6

4/ 120g Marinovaný kuřecí plátek s bylinkami, rýže

 

ÚTERÝ:

Polévka: Zeleninová se strouháním 1a,7

1/ 120g Moravský vrabec, houskové knedlíky 1a,3,6, zelí 1a

2/ 120g Kuřecí nudličky s bylinkami na špagetách 1a,3

3/ 320g Kedlubny dušené s mrkví na másle 1a,7, brambory

4/ 120g Vepřové ražniči, hranolky, tatarská omáčka 3

 

STŘEDA:

Polévka: Hrstková1a,7

1/ 120g Vepřová plec na paprice1a,7, houskové knedlíky 1a,3,7 / rýže

2/ 120g Smažený karbanátek 1a,3, brambory, okurka

3/ 420g Jablková žemlovka 1a,3,7

4/ 120g Vepřové pěti vůní se zelím po čínsku 6, rýže

 

ČTVRTEK:

Polévka: Kmínová s vejcem 3,9

1/ 150g Pivovarský tokáň 7, brambory / chléb 1a

2/ 360g Boloňské špagety 1a,3,7

3/ 380g Salát „35“, pečivo 1a,3,7

4/ 120g Steak moravského sklepmistra 1a, pečené brambory

 

PÁTEK:

Polévka: Ruský boršč 1a,7,9

1/ 120g Vepřové na divoko 1a, houskové knedlíky 1a,3,7 / těstoviny 1a,3

2/ 150g Masové koule v čínské omáčce 1a,3,7,6, rýže

3/ 350g Trojbarevné těstoviny / studené / 1a,3

4/ 120g Kuřecí řízek v těstíčku 1a,3,7, šťouchané brambory

Závin 1a,3,7

 

Pátým jídlem pro tento týden je:

Salát s kuřecími nudličkami po čínsku 6,7,3,10,11 toust

 

Alergeny – 1obiloviny obsahující lepek – a pšenice, 3 – vejce, 4 – ryby, 6 – sója, 7 – mléko, 9 – celer, 10 – hořčice

Alergeny jsou u jednotlivých pokrmů označeny číslem

 

Bulgur se zeleninou – bulgur, cibule, česnek, kedlubny, hrášek, kukuřice, červená paprika, sojová omáčka

Trojbarevné těstoviny – těstoviny se směsí rajčat, rukoly, mladé cibulky, kaparů a čerstvého sýra

Pivovarský tokáň – vepřové nudličky z bůčku se šťávou ochucenou pivem a posypané uzeným sýrem

Salát „35“ – ledový salát, ředkvičky, vejce, krutony, niva, dresink

Salát s kuřecími nudličkami po čínsku – kuřecí nudličky osmahnuté se sezamovým semínkem a sojovou omáčkou v solamylu, vejci, soli pepři a chilli se směsí čínského zelí, rajčat, paprik, kukuřice s dresinkem ze zakysané smetany, kečupu a hořčice

 

 

JÍDELNÍ LÍSTEK 12.6. – 16.6.2017

Váha masa je uváděna v syrovém stavu

 

PONDĚLÍ:

Polévka: Masový vývar s mušličkami 1a,9

1/ 120g  Moravský guláš, chléb 1a

2/ 150g  Rybí filet po italsku 4, brambory

3/ 320g Zapečené těstoviny po florentinsku 1a,7,3

4/ 120g Pikantní masová směs 1a, rýže

 

ÚTERÝ:

Polévka: Kapustová 1a,7

1/ 120g Vepřová plec po selsku 1a, houskové knedlíky1a,3,7, zelí 1a

2/ 120g Smažený kuřecí řízek 1a,3,7, bramborová kaše 7

3/ 360g Palačinkové balíčky se špenátem a nivou 1a,3,7

4/ 120g Vepřový plátek „Navarra“

 

STŘEDA:

Polévka: Kmínová s vejcem 1a,9,3

1/ 120g Zahradnická bašta 1a,7

2/ 360g Těstoviny se šunkou, černými olivami a sýrovou omáčkou 1a,7

3/ 1 ks   Kynutý švestkový koláč 1a,3,7

4/ 250g Smažené žampiony 1a,3,7, brambory, tatarská omáčka 3

 

ČTVRTEK:

Polévka: Bramboračka 1a,9

1/ 120g Debrecínská vepřová roláda 1a, šťouchané brambory

2/ 120g Kuřecí nudličky s jablky, rýže

3/ 350g Špagety s letní zeleninovou omáčkou 1a,3

4/ 120g Vepřový steak z krkovice, hořčice 10, pikantní zelný salát, pečivo 1a

 

PÁTEK:

Polévka: Masový vývar s kapáním 1a,9

1/ 120g Vepřové na myslivecký způsob 1a, bramborové knedlíky 1a,3, špenát 3,7

2/ 220g Plněný zelný list 1a,3,7, rýže

3/ 360g Kuskusové rizoto se zeleninou 1a

4/ 150g s.k. Vepřové žebírko s křenem a šunkou, pečené brambory

Tvarohová buchta 1a,3,7

 

Pátým jídlem pro tento týden je:

Caesar salát s kuřecím masem 7,10, pečivo 1a

 

Alergeny – 1 obiloviny obsahující lepek  a -  pšenice, 3 – vejce, 4 – ryby, 6 – sója, 7 – mléko, 9 – celer, 10 – hořčice

Alergeny jsou u jednotlivých pokrmů označeny číslem

 

Zahradnická  bašta – kousky vepřového masa v načervenalé omáčce s vložkou hrášku a zelených fazolek, rýže sypaná sýrem

Moravský guláš – guláš z vepřového masa s vložkou brambor a hlávkového zelí

Špagety s letní zeleninovou omáčkou – omáčka z rajčat, cibule, česneku, bazalky, lilků a cuket

Kuřecí nudličky s jablky – kuřecí nudličky s plátky podušených jablek a opraženými mandlemi

Těstoviny po florentinsku – penne se žampiony, česnekem a sýrovou omáčkou zdobené rukolou

Vepřový plátek „Navarra“ – vepřový steak s barevnými fazolemi a pikantní šťávou, zdobený krájenými rajčaty a petrželkou

Caesar salát – listový salát, balkánský sýr, dijonská hořčice, worchester, kuřecí proužky, olivový olej, citronová šťáva

 

JÍDELNÍ LÍSTEK 19.6. – 23.6.2017

PONDĚLÍ:

Polévka: Česnečka

1/ 120g Znojemská hovězí pečeně 1a,7, houskové knedlíky 1a,3,7 / rýže

2/ 150g Rybí filet s citronovou omáčkou 4,7, brambory

3/ 380g Smetanové rizoto s houbami, parmazánem a rukolou 7

4/ 120g Kuřecí plátek na víně, hranolky

 

ÚTERÝ:

Polévka: Pórková s vejcem 1a,3,7

1/ 120g Vepřový závitek plněný, dušený na smetaně 1a,7,10, houskové knedlíky 1a,3,7 / těstoviny 1a,3

2/ 220g Sicilské kuře 1a,3

3/ 2 ks  Volské oko 3, čočka na kyselo 1a, okurka

4/ 120g Vepřové maso po Sečuánsku 6, rýže

 

STŘEDA:

Polévka: Zelná s klobásou 1a,7

1/ 120g Vepřové dušené v mrkvi 1a, brambory

2/ 320g Italské lasagne 1a,3,7

3/ 400g Palačinky s marmeládou a tvarohem 1a,3,7

4/ 120g Zapečený kuřecí plátek se šunkou a sýrem 7, pečené brambory

 

ČTVRTEK:

Polévka: Slepičí s těstovinovou rýží 1a,9

1/ 120g Šumavská vepřová kýta 1a, houskové knedlíky 1a,3,7, špenát 3,7

2/ 360g Špagety po uhlířsku 1a,3, okurka

3/ 220g Smažený květák 1a,3,7, brambory, tatarská omáčka 3

4/ 120g Ďábelská zákruta 1a,10, rýže

 

PÁTEK:

Polévka: Hrachová s uzeninou 1a,7

1/ 120g Sikulský guláš 1a, houskové knedlíky 1a,3,7

2/ 120g Kuřecí kousky s cuketou, rýže

3/ 380g Venkovský salát /studené/ 3,10, pečivo 1a

4/ 120g Vepřová játra „Stroganoff“ 1a,7, těstoviny 1a,3

Koláček 1a,3,7

 

Pátým jídlem pro tento týden je:

Ledový salát s tuňákem 4,3,10, pečivo 1a

 

Alergeny – 1 – obiloviny obsahující lepek a – pšenice, 3 – vejce, 4 – ryby, 6 – sója, 7 – mléko, 9 –celer, 10 – hořčice

Alergeny jsou u jednotlivých pokrmů označeny číslem

 

Venkovský salát – čtvrtky vajec, zelené fazolky, mladá cibulka, rajčata, listový salát, kousky šunky, nasekaná petrželka se zálivkou z olivového oleje, citronové šťávy, francouzské hořčice, pepře a soli

Játra „Stroganoff“ – nudličky vepřových jater se žampiony, nakrájenými kyselými okurkami a pikantní hořčicovo-smetanovou omáčkou

Sicilské kuře – pečené kuřecí stehno na směsi těstovin s rajčaty, olivami, cuketou a česnekem

Ďábelská zákruta – velmi ostrá vepřová směs

Ledový salát s tuňákem – ledový salát, tuňák, cherry rajčátka, mrkev, černé olivy, vejce, francouzský dresing

 

JÍDELNÍ LÍSTEK 26.6. – 30.6.2016

PONDĚLÍ:

Polévka: Krupicová s vejcem 1a,3,9

1/ 120g Vepřová plec na houbách 1a,7, houskové knedlíky 1a,3,7

2/ 150g Středomořský rybí filet 4, brambory

3/ 350g Řecký wrap 1a,7/ studené

4/ 120g Pekingská háďátka 6, rýže

 

ÚTERÝ:

Polévka: Hrachová s uzeninou 1a,7

1/ 120g Pečený párkový bůček, houskové knedlíky 1a,3,7, zelí 1a

2/ 120g Křenová kuřecí roláda 3,7, šťouchané brambory

3/ 380g Zapečená brokolice s kukuřicí, hráškem, smetanou a sýrem 7, pečivo 1a

4/ 120g Vepřový steak po česku 1a, hranolky

 

STŘEDA:

Polévka: Dršťková 1a,7

1/ 120g Debrecínský perkelt 1a,7, houskové knedlíky / těstoviny 1a,3,7

2/ 120g Drůbeží jatýrka s bazalkovými lístky a cherry rajčátky 1a, rýže

3/ 5 ks Bavorské vdolečky 1a,3,7

4/ 150g s.k. Srbské vepřové žebírko 1a, brambory

 

ČTVRTEK:

Polévka: Hovězí vývar s drobením 1a,3,9

1/ 120g Staročeská pečená krkovička, bramborové knedlíky1a,3,7, špenát 3,7

2/ 120g Čevapčiči 1a,3,7, brambory, hořčice 10, cibule

3/ 380g Špagety s letní zeleninovou omáčkou 1a

4/ 120g Kuřecí nudličky s bretaňskou zeleninou 1a , rýže

 

PÁTEK:

Polévka:  Staročeská zeleninová s krupkami 1a,7

1/ 360g Džuveč s vepřovým masem a sýrem 7

2/ 420g Šunkofleky 1a,3,7, okurka

3/ 400g Kuskus s olivami a bylinkami 1a

4/ 120g Smažený vepřový řízek 1a,3,7, bramborová kaše 7

Drobenková buchta 1a,3,7

 

Pátým jídlem pro tento týden je:

Salát Nicoise 4,3,10, pečivo 1a

 

Alergeny – 1 – obiloviny obsahující lepek a – pšenice, 3 – vejce, 4 – ryby, 6 – sója, 7 – mléko, 9 – celer, 10 – hořčice

Alergeny jsou u jednotlivých pokrmů označeny číslem

 

Řecký wrap – tortilla plněná směsí listových salátů, papriky, rajčat, mladé cibulky, oregana a salátového sýra

Křenová roláda – kuřecí roláda plněná směsí křenu, vajec, šunky, sýra, žampionů a steril.mrkve

Pekingská háďátka – velmi ostrá směs nudliček vepřového masa, vepřových jater, kapie, chilli papriček, anglické slaniny a cibule

Kuskus s olivami a bylinkami – rajčata, řapíkatý celer, jarní cibulka, kuskus, citronová šťáva, meduňka, bazalka, máta, černé olivy

Salát Nicoise – vařené brambory, fazolové lusky, tuňák, rajčata, červená cibule, vejce, černé olivy, ledový salát, francouzská zálivka

 

JÍDELNÍ LÍSTEK 3.7. – 7.7.2017

Váha masa je uváděna v syrovém stavu

 

PONDĚLÍ:

Polévka: Krkonošská cibulová s nudlemi 1a,9

1/ 120g Burgundská vepřová kýta 1a, houskové knedlíky 1a,3,7/rýže

2/ 150g Rybí filet se sýrovou krustou 3,4,7, brambory

3/ 360g Těstoviny s houbami 1a,7,10

4/ 120g Smažený sýr 1a,3,7, brambory, tatarská omáčka 3

 

ÚTERÝ:

Polévka: Gulášová 1a,7

1/ 120g Vepřová kýta na česneku 1a, bramborové knedlíky 1a,3,7, špenát 3,7

2/ 120g Opečená pikantní klobása, hrachová kaše s cibulkou 1a, okurka

3/ 2 ks  Houbová omáčka s vejcem 1a,3,7, brambory

4/ 120g Zapečený kuřecí plátek s hermelínem 7, hranolky

 

STŘEDA:

Státní svátek

 

ČTVRTEK:

Státní svátek

 

PÁTEK:

Polévka: Kuřecí s drobením 1a,3,9

1/ 120g Paprikový kotlík 1a, houskové knedlíky 1a,3,7 / těstoviny 1a,3

2/ 220g Pečené kuřecí stehýnko, bramborová kaše 7

3/ 380g Letní těstovinová frittata se zeleninou 1a,3,7 ( studené )

4/ 120g Vepřové nudličky s nivou a pórkem 7, rýže

Roláda 1a,3,7

 

5/ Pátým jídlem pro tento týden je:

Zeleninový salát s kuřecím masem a sýrem, pečivo 1a

 

Alergeny – 1 obiloviny obsahující lepek a – pšenice, 3 – vejce, 4 – ryby, 6 – sója, 7 – mléko, 9 – celer, 10 – hořčice

Alergeny jsou u jednotlivých pokrmů označeny číslem

 

Rybí filet se sýrovou krustou – rybí filet, červená cibule, zakysaná smetana, vejce, sýr, muškátový oříšek

Těstoviny s houbami  – těstoviny smíchané se směsí pokrájených hub, tvarohu, kremžské hořčice, česneku, petrželky a citronové kůry

Těstovinová frittata se zeleninou – lilek, dýně, paprika, cibule, rajčata, čerstvá bazalka a oregano, kolínka, mozarella, vejce

Zapečené kuře s hermelínem – kuřecí plátky pokladené suchým salámem, plátky jablek a hermelínem, přelité smetanou se sojovou omáčkou a zapečené

Paprikový kotlík – proužky vepřového masa v omáčce s česnekem, barevnými paprikami, feferonkami a zeleným pepřem

Zeleninový salát – ledový salát, okurky, papriky, rajčata, orestované kuřecí maso s bazalkou, balkánský sýr

 

 

 

Jídelní lístky ke stažení:

 

Další služby

Comments are closed.