Závodní stravování

Pokud chcete mít úspěšnou a prosperující firmu, nezapomínejte na stravování zaměstnanců.

Umíme zajistit závodní stravování tak, abychom uspokojili všechny kategorie strávníků.

Nabízíme klasická česká jídla s knedlíkem, jídla světových kuchyní, bezmasá a racionální jídla, obědové saláty i jídla minutkového typu.

Stravu dodáváme podle individuální domluvy buďto v jednoporcových plastových krabičkách na jedno použití nebo v jídlonosičích a tam, kde to dovolují hygienické předpisy a technologické vybavení firmy v nerezových nádobách a termoportech.

Objednávkový systém

Preferujeme objednávky v elektronické podobě s týdenním předstihem do našich formulářů (rádi vám je zašleme).
Je ale samozřejmé, že akceptujeme doobjednávky a přeobjednávky v konkrétní den do 8:30 hod na tel: 775556358

JÍDELNÍ LÍSTEK 16.10. – 20.10.2017

 PONDĚLÍ:

Polévka: Krkonošská cibulačka s uzeným masem a těstovinou 1a

1/ 120g Štěpánská vepřová kýta 1a, houskové knedlíky 1a,3,7 / rýže

2/ 150g Rybí filet na roštu s bylinkovým máslem 4,7, brambory

3/ 350g Smetanové rizoto s houbami a rukolou sypané parmezánem 7

4/ 120g Smažený sýr 1a,3,7, brambory, tatarská omáčka 3

ÚTERÝ:

Polévka: Zeleninový krém se strouháním 1a,7,9

1/ 120g Staročeská vepřová pečeně na zázvoru a pivě, bramborové knedlíky 1a,3, zelí

2/ 220g Kuře jako bažant 1a, rýže

3/ 380g Špagety se špenátem 1a,3,7

4/ 120g Masový špíz 1 hranolky

 STŘEDA:

Polévka: Hnědá s praženou krupicí 1c

1/ 120g Sikulský guláš 1, houskové knedlíky 1a,3,7

2/ 120g Kapustová sekaná s mletým masem 1a,3, bramborová kaše 7

3/ 5 ks  Bavorské vdolečky 1a,3,7

4/ 120g Švej-ču-žou 6, rýže

 ČTVRTEK:

Polévka: Gulášová 1a,7

1/ 120g Husarská roláda, nastavená kaše 1c, kyselé zelí

2/ 380g Čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou 1a,6

3/ 360g Fazolový gulášek 1a, chléb 1a

4/ 120g Vepřové medailonky se zeleným pepřem 1aa, brambory

 PÁTEK:

Polévka: Květáková 1,7

1/ 120g Paprikový kotlík 1a, houskové knedlíky1a,3,7 / rýže

2/ 120g Plněný zelný list 1a, brambory

3/ 380g Špagety s rajčaty a kapary 1a,7

4/ 120g Zapečený kuřecí plátek s broskví a sýrem 7, rýže

Moučník 1a,3,7

 5/ pátým jídlem pro tento týden je:

Zeleninový salát s kuřecím masem 7,10, pečivo

Alergeny – 1 obiloviny obsahující lepek a – pšenice, 3 – vejce, 4 – ryby, 6 – sója, 7 – mléko, 9 – celer, 10 – hořčice

Alergeny jsou u jednotlivých pokrmů označeny číslem

Kuřecí s čínskými nudlemi – nudličky kuřecího masa s jarní cibulkou, brokolicí, mrkví, čínskými houbami, čínským zelím, chilli papričkami, sojovou omáčkou, máčeným škrobem a čínskými nudlemi

Paprikový kotlík – proužky vepřového masa v omáčce s česnekem, barevnými paprikami, feferonkami a zeleným pepřem

Špagety se špenátem – špagety, máslo, cibule, citronová kůra, čerstvý špenát, česnek, smetana, vejce

Zeleninový salát s kuřecím masem – zelená paprika, rajčata, čínské zelí, eidam, kukuřice, francouzský dresink, kuřecí kousky, gyros koření

 JÍDELNÍ LÍSTEK 23.10. – 27.10.2017

Váha masa je uváděna v syrovém stavu

 PONDĚLÍ:

Polévka: Krkonošské kyselo 1a,3,7

1/ 120g Lázeňský guláš 1a, houskové knedlíky 1a,3,7

2/ 200g Smažené rybí prsty1a,3,7,4, brambory, tatarská omáčka 3

3/ 360g Zapečená brokolice s bešamelem 1a,7, toustový chléb 1a

4/ 120g Drůbeží játra na čínský způsob 6, rýže

 ÚTERÝ:

Polévka: Masový vývar s nudlemi a zeleninou 1a,9

1/ 120g Pražská vepřová roláda 1a,3, bramborová kaše 7

2/ 180g Kapustové listy plněné kuskusem 1a,9, zeleninou a kuřecím masem

3/ 380g Mušle s rajčaty a fetou 1a,7  

4/ 120g Čertovský vepřový steak, hranolky

 STŘEDA:

Polévka: Bramboračka 1a,7,9

1/ 120g Domažlické vepřové nudličky 1a,3,7, těstoviny 1a

2/ 120g Vepřová játra na čínský způsob 6, rýže

3/ 400g Jablková žemlovka 1a,3,7

4/ 120g Smažený vepřový řízek 1a,3,7, bramborový salát 3,7,10

 ČTVRTEK:

Polévka: Francouzská zeleninová 9

1/ 120g Uzená krkovice, houskové knedlíky 1a,3,7, špenát 3,7

2/ 220g Maminčino kuře 1a

3/ 220g Čočka na kyselo 1a, volské oko 4, okurka

4/ 120g Vepřové závitky se sýrem a rukolou 7, brambory

 PÁTEK:

Polévka: Kulajda 1a,7

1/ 300g Rizoto z vepřového masa sypané sýrem 7, okurka

2/ 200g Pečený jitrnicový prejt, brambory, kyselé zelí

3/ 380g Těstoviny s květákem a slaninou 1a,7

4/ 150g Hermelín v bramboráku 1a,3,7

Koláček 1,3,7

 5/ pátým jídlem pro tento týden je:

Pohankový salát se zeleninou 3,6,10

 Alergeny – 1 obiloviny obsahující lepek a – pšenice,c – ječmen, 3 – vejce, 4 – ryby, 6 – sója, 7 – mléko, 9 – celer, 10 – hořčice

Domažlické nudličky – smetanová omáčka s hráškem, kyselými okurkami a vejci

Mušle s rajčaty a fetou – mušle smíchané s pečenými rajčaty, česnekem, černými olivami a fetou

Houbový kuba – zapečené vařené kroupy s česnekem a houbami ochucené cibulkou smaženou na sádle

Kapustové listy s kuskusem – sušené houby, kuskus, cibule, celer, mrkev, česnek, sůl, pepř, mleté maso, slanina, kapustové listy

Vepřové závitky – kýta, sýr, rukola, slanina jako kabátek

Těstoviny s květákem – růžičky květáku pečeně se slaninou, citronovou kůrou, chilli, česnekem, potom s bílým vínem a smetanou smíchané se širokými nudlemi a sypané parmezánem

Pohankový salát – pohanka, cherry rajčátka, ledový salát, červená paprika, porek, pažitka, vejce, olivový olej, vinný ocet, sojová omáčka, dijonská hořčice, sůl, pepř

JÍDELNÍ LÍSTEK  30.10. – 3.11.2017

( váha masa je uváděna v syrovém stavu )

 PONDĚLÍ:

Polévka: Hovězí vývar s nudlemi 1a,9

1/ 120g Bratislavská vepřová kýta1,7,9, houskové knedlíky 1a,3,7

2/ 150g Rybí filet zapečený se sýrem 7, brambory

3/ 360g Vegetariánský kuskus z Tuniska 1a

4/ 120g Vepřový steak se zelenými fazolkami po anglicku 1a, brambory

 ÚTERÝ:

Polévka: Kulajda 1a,3,7

1/ 120g Hustopečský kotouč 1a, bramborové knedlíky1a,3, špenát 3,7

2/ 1 ks  Opečená pikantní klobása, hrachová kaše s cibulkou 1a, okurka

3/ 2 ks  Koprovka s vařeným vejcem a bramborami 1a,3,7

4/ 150g s.k Cikánské vepřové žebírko 1a, rýže

 STŘEDA:

Polévka: Zahradnická 1a,7

1/ 120g Plovdivské maso 1a, těstoviny 1a

2/ 150g Plněný paprikový lusk 1a, houskové knedlíky 1a,3,7 / rýže

3/ 420g Bramborové šišky s mákem 1a,3,7

4/ 120g Vepřový steak s pepřovo – smetanovým sosem 7, hranolky

 ČTVRTEK:

Polévka: Ovarová 1c

1/ 120g Moravský vrabec 1a, houskové knedlíky 1a,3, zelí 1a

2/ 400g Boloňské špagety sypané sýrem 1a,7

3/ 420g Zapečené kapustičky v holandské omáčce 1a,7, tmavý toust  

4/ 120g Řízek naruby 1a,3,7, brambory

 PÁTEK:

Polévka: Frankfurtská s párkem 1a,7

1/ 120g Divoký vepřový guláš 1a, houskové knedlíky 1a,3,7 / chléb 1a

2/ 380g Palačinky zapečené s kuřecím masem a hlívou ústřičnou 1a,7

3/ 380g Zeleninový prejt 1a, pečivo 1a

4/ 120g Smažená sýrová jehla 1a,3,7, brambory, tatarská omáčka 3

Tvarohový závin 1a,3,7

 5/ pátým jídlem pro tento týden je:

Ledový salát s tuňákem 3,4,10 pečivo 1

 Alergeny – 1 obiloviny obsahující lepek a – pšenice, c- ječmen, 3 – vejce, 4 – ryby, 6 – sója, 7 – mléko, 9 – celer, 10 – hořčice

Alergeny jsou u jednotlivých pokrmů označeny číslem

Hustopečský kotouč – Roláda z vepřového bůčku plněná mletou směsí

Vegetariánský kuskus – kuskus se směsí papriky, cukety, lilku, cibule, bílé ředkve, rajčat, česneku, šafránu, skořice, nového koření, kmínu, koriandru a soli

Zeleninový prejt – pečený prejt s kapusty, brambor, cibule, česneku, majoránky a strouhánky

Divoký guláš – vepřový guláš s divokým kořením, sypaný křenem

Zapečené palačinky – kuřecí kousky, hlíva, cibule, pórek, smetana

Smažená sýrová jehla – na špejli napíchaný sýr s uzeninou

Ledový salát s tuňákem – ledový salát, cherry rajčátka, tuňák, mrkev, černé olivy, vejce, francouzský dresink

 JÍDELNÍ LÍSTEK 7.11. – 11.11.2016

( váha masa je uváděna v syrovém stavu )

PONDĚLÍ:

Polévka: Zeleninová se strouháním 1a

1/ 120g Ruská vepřová kýta 1a,7, houskové knedlíky 1a,3,7

2/ 1 ks  Párek v těstíčku 1a,3,7, bramborová kaše 7

3/ 380g Zeleninové ragú s rajčaty a penne 1a,9

4/ 120g Kuřecí steak s houbovou omáčkou 1a, rýže

ÚTERÝ:

Polévka: Pórková s vejcem 1a,3,7

1/ 120g Vepřová plec ala bažant 1a, bramborové knedlíky 1a,3, špenát 3,7

2/ 380g Francouzské brambory 1a,3,7, okurka

3/ 420g Kroupové rizoto 1c,6, okurka

4/ 120g Stroganof z vepřového masa 1a,7,10, těstoviny 1a

STŘEDA:

Polévka: Čočková s uzeninou 1a,7

1/ 120g Maďarský vepřový perkelt 1a, těstovinová rýže 1a,

2/ 120g Masové kuličky s cuketou 1a,3, brambory, česneková omáčka 7

3/ 400g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem 1a,3,7

4/ 120g Vepřové nudličky s nivou a pórkem 7, hranolky

ČTVRTEK:

Polévka: Slepičí s nudlemi 1a, 9

1/ 120g Janovické uzené na smetaně 1a,7, houskové knedlíky 1a,3,7

2/ 120g Smažený soukenický sekaný řízek 1a,3,7, nastavená kaše 1c,7, kysané zelí

3/ 380g Bramborové placky s bylinkovým krémem 1a,3,7

4/ 120g Kuře s mandlemi 3,8a, rýže

PÁTEK:

Polévka: Fazolový flamendr s česnekem 1a,7

1/ 120g Plněný bůček, houskové knedlíky 1a,3,7, zelí 1a

2/ 220g Sicilské kuře 1a

3/ 220g Smažená brokolice 1a,3,7, brambory, tatarská omáčka 3

4/ 120g Pernštýnský řízek 1a,3, rýže

Svatomartinský skořicový řez 1a,3,7

5/ pátým jídlem pro tento týden je:

Mlýnský těstovinový salát 7

Alergeny – 1 obiloviny obsahující lepek a – pšenice, c- ječmen, 3 – vejce, 4 – ryby, 6 – sója, 7 – mléko, 9 – celer, 10 – hořčice

Alergeny jsou u jednotlivých pokrmů označeny číslem

Zeleninové ragú – krájená rajčata, kostičky mrkve, řapíkatého celeru, lilku a cibule, česnek, pepř, sůl

Pernštýnský řízek – vepř.plátek se směsí slaniny, šunky, žampionů a okurek

Stroganoff – nudličky masa opečené na másle s houbami, ml.paprika, dezertní víno, zakysaná smetana

Masové kuličky s cuketou – ml.maso, strouhaná cuketa, vejce, krupička, česnek, pepř, sůl, obalit v hl.mouce a osmažit

Kroupové rizoto – kroupy, cibule, eidam, mrkev, hrášek, kukuřice, sójová omáčka, pepř, sůl

Bramborová placka – brambory rozmixované s citr.šťávou, vodou a solí + vejce, olej, mouka

Bylinkový krém – pažitka, mladá cibulka, tvaroh, brynza, sůl, pepř, šlehaná smetana

Mlýnský těstovinový salát – šunka, majolka, jogurt, kopr, rajčata, okurky, barevné papriky, těstoviny

Jídelní lístky ke stažení:

JL 16-20.10.17

JL 23.10. – 27.10.17

JL 30.10 – 3.11.2017

JL 6 – 10.11.2017

Další služby

Comments are closed.