Závodní stravování

Pokud chcete mít úspěšnou a prosperující firmu, nezapomínejte na stravování zaměstnanců.Umíme zajistit závodní stravování tak, abychom uspokojili všechny kategorie strávníků.Nabízíme klasická česká jídla s knedlíkem, jídla světových kuchyní, bezmasá a racionální jídla, obědové saláty i jídla minutkového typu.Stravu dodáváme podle individuální domluvy buďto v jednoporcových plastových krabičkách na jedno použití nebo v jídlonosičích a tam, kde to dovolují hygienické předpisy a technologické vybavení firmy v nerezových nádobách a termoportech.

Objednávkový systémPreferujeme objednávky v elektronické podobě s týdenním předstihem do našich formulářů (rádi vám je zašleme).

Je ale samozřejmé, že akceptujeme doobjednávky a přeobjednávky v konkrétní den do 8:30 hod na tel: 775 556 358

 JÍDELNÍ LÍSTEK 23.4. – 27.4.2018

/ váha masa je uváděna v syrovém stavu /

 PONDĚLÍ:

Polévka: Masový vývar s písmenky 1a,9

1/ 120g Ruská vepřová kýta 1a,7,10, houskové knedlíky 1a,3,7, /těstoviny 1a

2/ 120g Pangas filet s pikantní mexickou omáčkou 1a,4, brambory

3/ 120g Kuřecí steak na kari 1a, rýže

4/ 350g Těstoviny s bramborem 1a, rajčaty a sýrem 7

5/ 450g Ledový salát s tuňákem 4,3,7,10 pečivo 1a

 ÚTERÝ:

Polévka: Krkonošské kyselo 3,7

1/ 120g Vepřové dušené v mrkvi 1a, brambory

2/ 120g Uzené maso s křenovou omáčkou 1a,7, houskové knedlíky 1a,3,7

3/ 120g Pikantní masová směs 1a, arabský chléb 1a

4/ 1 ks  Opečená klobása, hrachová kaše s cibulkou 1a, okurka

5/ 450g Ledový salát s tuňákem 4,3,7,10 pečivo 1a

 STŘEDA:

Polévka: Kmínová s vejcem 3 

1/ 120g Vepřová plec na pepři 1a, houskové knedlíky 1a,3,7/ rýže

2/ 120g Drůbeží játra „Kardinál“ 8a, rýže

3/ 120g  Zapečené kuřecí plátky s chřestem 7, hranolky / brambory

4/ 380g Rýžový nákyp s meruňkami 7

5/ 450g Ledový salát s tuňákem 4,3,7,10 pečivo 1a

 ČTVRTEK:

Polévka: Zelňačka 1a,7

1/ 120g Pečený vepřový bůček, bramborové knedlíky 1a,3,7, zelí 1a

2/ 220g Neapolské kuře /uzenina,houby/, těstoviny 1a

3/ 120g Roštovaná mexická krkovice 1a,10, šťouchané brambory

4/ 320g Kroupové rizoto s jarní zeleninou 1a,7,6

5/ 450g Ledový salát s tuňákem 4,3,7,10 pečivo 1a

 PÁTEK:

Polévka: Cibulová s těstovinou 1a,3

1/ 120g Pivovarský guláš 1a, houskové knedlíky 1a,3,7

2/ 350g Balkánský džuveč se sýrem 7

3/ 120g Smažená vepřová krkovice 1a,3,7, bramborová kaše7

4/ 320g Zapečený květák 3,7, toust 1a

5/ 450g Ledový salát s tuňákem 4,3,7,10 pečivo 1a

 Koláček 1a,3,7

Těstoviny s bramborem a rajčaty – těstoviny s orestovaným česnekem, cherry rajčátky, bílým vínem, zelenými výhonky, kostičkami vařených brambor a sýrem

Drůbeží játra Kardinál – játra, slanina, cibule, česnek, žampiony, červené víno, ozdoba sekané mandle

Zapečený květák – květák zapečený v bešamelové omáčce s nivou a eidamem ochucenou novým kořením a bobkovým listem

Ledový salát s tuňákem – ledový salát, tuňák, cherry rajčátka, mrkev, černé olivy, vejce, francouzský dresink

JÍDELNÍ LÍSTEK 30.4 – 4.5.2018

/ váha masa je uváděna v syrovém stavu /

 PONDĚLÍ:

Polévka: Masový vývar s rýží a hráškem 9

1/120g  Bratislavská vepřová plec 1a,7, houskové knedlíky 1a,3,7/ těstoviny 1a

2/ 150g Pangas filet smažený v těstíčku 1a,3,4,7, brambory

3/ 120g Bretaňské kuřecí nudličky 1a,7, rýže

4/ 400g Těstoviny s rajčaty a kapary 1a / studené /

5/ 460g Salát s kuřecím masem ala gyros 7,10 pečivo 1a

 ÚTERÝ:

Státní svátek

 STŘEDA:

Polévka: Zelná bílá 1a,7

1/ 120g Vepřová pikantní krkovice, bramborové knedlíky 1a,3,7, špenát 3,7

2/ 400g Boloňské špagety sypané sýrem 1a,9,7

3/ 220g Smažené žampiony, brambory, tatarská omáčka 1,3,7 

4/ 4 ks  Sladké knedlíky s kusovým ovocem a skořicí 1a,3,7

5/ 460g Salát s kuřecím masem ala gyros 7,10 pečivo 1a

 ČTVRTEK:

Polévka: Cibulačka s těstovinou 1a

1/ 120g Sikulský guláš 1a,7, houskové knedlíky 1a,3,7

2/ 120g Uzená pečínka v šouletu, kyselé zelí 1a

3/ 120g Vepřové medailonky se slaninou a pórkem 1a, hranolky

4/ 4 ks Květákové placičky s uzeným sýrem a kořenovou zeleninou, brambory1a,7, tatarská omáčka 3

5/ 460g Salát s kuřecím masem ala gyros 7,10 pečivo 1a

 PÁTEK:

Polévka: Hrstková 1a,7

1/ 120g Pivovarský tokáň, brambory / chléb 1a,7

2/ 340g Smetanové drůbeží rizoto s hráškem a žampiony 7

3/ 120g Masový špíz, šťouchané brambor 1a

4/ 360g Kuskus se zeleninou a červenou čočkou 1a    

5/ 460g Salát s kuřecím masem ala gyros 7,10 pečivo 1a

Listový šáteček s marmeládou 1a,3,7

 Kuskus se zeleninou – kuskus, červená čočka, kukuřice, zelené fazolky, paprika, brokolice, rajčata, cibule, česnek, bazalka, chilli, sl.paprika, oliv olej

Těstoviny s rajčaty a kapary – špagety smíchané se směsí čerstvých rajčat, bazalky, česnekem, kapary a oreganem, posypané sýrem

Salát s kuřecím masem – paprika, rajčata, čínské zelí, sýr, kukuřice, francouzský dresink, opečené kuřecí nudličky s kořením gyros

JÍDELNÍ LÍSTEK 7 – 11.5.2018

/ váha masa je uváděna v syrovém stavu !!! /

PONDĚLÍ:

Polévka: masový vývar s těstovinovou rýží 1a,9

1/ 120g Vepřová kýta po orientálsku 1a,7, houskové knedlíky 1a,3,7 / rýže

2/ 120g Hoki filet s rajčaty a bylinkovým krémem 3,4,7, brambory

3/ 120g  Kuřecí steak na bylinkách, šunková rýže

4/ 350g Vegetariánská musaka s fetou 7, pečivo 1a

5/ 460g Selský salát 3,10, pečivo 1a

 ÚTERÝ:

Státní svátek

 STŘEDA:

Polévka: Selská 1a,7

1/ 120g Pečená vepřová kýta, dušená mrkev 1a, brambory

2/ 380g Italské lasagne 1a,7

3/ 120g Smažený sýr 1a,3,7, brambory, tatarská omáčka 3

4/ 380g Rýžový nákyp se švestkami 7

5/ 460g Selský salát 3,10, pečivo 1a

 ČTVRTEK:

Polévka: Ovarová 1c

1/ 120g Sedlácký dlabanec 1a,3,7

2/ 150g Anglické kuře 1a,3,7, brambory

3/ 120g Plzeňské zástěrky 7, rýže

4/ 320g Těstovinový salát s restovanou zeleninou a šunkou 1a /studené/

5/ 460g Selský salát 3,10, pečivo 1a

 PÁTEK:

Polévka: Šumavská bramboračka 1a,7

1/ 120g Vepřová plec na paprice 1a,7, houskové knedlíky 1a3,7

2/ 120g Studentský řízek 1a,3,7, bramborová kaše 7, okurka

3/ 120g s.k. Balkánské vepřové žebírko 7, opečené brambory

4/ 380g Smetanové rizoto s hlívou, rukolou a parmezánem 7

5/ 460g Selský salát 3,10, pečivo 1a

Jablkový řez 1a,3,7

 Alergeny jsou u jednotlivých pokrmů uvedeny číslem

Hoki filet s bylinkovým krémem – rajčata, olivový olej, zakysaná smetana, vejce, česnek, provensálské bylinky

Vegetariánská musaka – pečené barevné papriky, červená cibule, cuketa, lilek a česnek, zapečené s rajčatovou pastou, rajčaty, oreganem a sýrem

Sedlácký dlabanec – opečené bramborové knedlíky, uzené maso, zelí

Anglické kuře – kuře pečené s nádivkou s česnekem, petrželkou a žampiony

Balkánské žebírko – žebírko zapečené s česnekem, rajčaty a balkánským sýrem

Studentský řízek – 2 ks uzeniny osmažené v trojobalu

Šumavská bramboračka – bramborová polévka s houbami a širokými nudlemi

Selský salát – ledový salát, opečené kostky chleba, slaniny, ztracené vejce, zálivka: francouzská hořčice, citronová šťáva, olej, sůl, pepř

JÍDELNÍ LÍSTEK 14.5 – 18.5.2018

Váha masa je uváděna v syrovém stavu

 PONDĚLÍ:

Polévka: Krupicová s vejcem 1a,3

1/ 120g Vepřová plec s anglickou omáčkou 7,10, houskové knedlíky 1a,3,7

2/ 150g Smažené rybí filé se sýrem 1a,3,4,7, brambory, tatarská omáčka 3

3/ 120g Vepřové nudličky na zeleném pepři 1a, rýže

4/ 350g Fajias se zeleninou 1a

5/ 460g Zahradníkův zeleninový salát 3,7, pečivo 1

 ÚTERÝ:

Polévka: Masový vývar s drobením 1a,9

1/ 120g Vepřová kýta v rajské omáčce1a, houskové knedlíky1a,3,7 / kolínka 1a

2/ 380g Těstoviny s kuřecím masem a brokolicí 1a,7

3/ 120g Vepřová játra na roštu 1a, hranolky, tatarská omáčka 3

4/ 320g Zapékaný pórek se šunkou a sýrem 7, brambory

5/ 460g Zahradníkův zeleninový salát 3,7, pečivo 1

 STŘEDA:

Polévka: Zelná s klobásou 1a

1/ 120g Staročeská vepřová pečeně, bramborové knedlíky 1a,3,7, špenát 3,7

2/ 120g Ruský biftek1a,3,7, těstoviny 1a

3/ 120g Mexický kuřecí steak na barevných fazolích 1a

4/ 400g Jablková žemlovka 1a,7

5/ 460g Zahradníkův zeleninový salát 3,7, pečivo 1

 ČTVRTEK:

Polévka: Slepičí s nudlemi 9

1/ 120g Adamovský paprikáš 1a,7, houskové knedlíky 1a,3,7

2/ 380g Uhlířské špagety 1a,3

3/ 120g Kuřecí roláda s pražskou nádivkou 1a,3, rýže

4/ 2 ks  Vařené vejce 3, koprová omáčka 1,7, brambory

5/ 460g Zahradníkův zeleninový salát 3,7, pečivo 1

 PÁTEK:

Polévka: Hrachovka 1a,7

1/ 120g Guláš podle Petra Voka 1a, houskové knedlíky 1a,3,7

2/ 380g Strapačky se zelím a slaninou 1a

3/ 150g s.k Malínské vepřové žebírko 7, opečené brambory

4/ 320g Zapečená zelenina s modrým sýrem 7, tousty 1a

5/ 460g Zahradníkův zeleninový salát 3,7, pečivo 1

Fajias se zeleninou – tortillové placky se směsí cibule, česneku, červených a zelených paprik, chilli papriček a koriandru

Anglická omáčka  – omáčka s anglickou slaninou, smetanou a plnotučnou hořčicí

Adamovský paprikáš – opečené kousky vepřového masa se šťávou s česnekem, kečupem, worchestrem a smetanou

Ruský biftek – mleté bifteky ve smetanové omáčce s kapary a houbami

Zapečená zelenina – žampiony, brokolice, rajčata, čekanka, sýrová omáčka

Zahradníkův zeleninový salát – směs salátů, ředkvičky, kedlubny, mladá cibulka, kostičky šunky, vejce, jogurtový dresink, krutony

JÍDELNÍ LÍSTEK 21.5. – 25.5.2018

/ váha masa je uváděna v syrovém stavu /

PONDĚLÍ:

Polévka: Masový vývar s kapáním 1a,9

1/ 120g Štěpánská vepřová kýta 1a,3,7, houskové knedlíky 1a,3,7/rýže

2/ 150g Kapr po cikánsku, brambory

3/ 120g Kuře Chop-Suey 3,9, 6, pečivo 1a

4/ 360g Těstoviny zapečené s mozarellou a rajčaty 1a,7

5/ 460g Waldorf salát 9,8c,7, pečivo 1

 ÚTERÝ:

Polévka: Krkonošská cibulačka s nudlemi 1a

1/ 120g Vepřová plec po selsku, bramborové knedlíky 1a,3,7, zelí 1a

2/ 320g Rizoto z vepřového masa sypané sýrem, kyselá okurka 7

3/ 150g Smažený hermelín 1a,3,7, bramborová kaše 7

4/ 350g Ledový salát s farmářskou zálivkou 3,7,10,- pečivo 1a

5/ 460g Waldorf salát 9,8c,7, pečivo 1

 STŘEDA:

Polévka: Gulášová 1a,7

1/ 120g Holštýnská vepřová kýta 1a,3, rýže

2/ 220g Kuře na paprice 1a,7, houskové knedlíky 1a,3,7

3/ 120g Řízek naruby 1a,3,7, brambory

4/ 420g Bramborové šišky s makem a cukrem1a,7

5/ 460g Waldorf salát 9,8c,7, pečivo 1

ČTVRTEK:

Polévka: Masový vývar s nudlemi 1a,9

1/ 120g Písecké vepřové maso 1a, houskové knedlíky 1a,3,7

2/ 120g Vepřová játra s anglickou slaninou 1a, rýže

3/ 120g  Srbské ražniči 1a ( na špejli ), hranolky

4/ 380g Teplý salát ve stylu caponaty 7, pečivo 1a 

5/ 460g Waldorf salát 9,8c,7, pečivo 1

 PÁTEK:

Polévka: Zeleninová 1a,7

1/ 120g Plovdivské maso 1a, houskové knedlíky 1a,3,7/ těstoviny 1

2/ 350g Asijské nudle s treskou a jarní zeleninou 1a,4,6

3/ 150g Kuřecí plátek v pikantním těstíčku 1a,3,7, šťouchané brambory

4/ 350g Zelené fazolky zapečené s nivou 7, toust 1a

5/ 460g Waldorf salát 9,8c,7, pečivo 1

Koláček 1a,3,7

Těstoviny s mozarellou – velké mušle se směsí najemno nasekané cibule, česneku, chilli papriček, rajčat a bazalkových lístků zapečené mozzarellou Kuře Chop-Suey – kuřecí nudličky, celer, žampiony, kapie, pórek, cibule, česnek, bílé fazole, chilli, dezertní víno, sójová omáčka, černé houby, solamyl

Asijské nudle – nudle s kousky tresky, mrkve, hráškových lusků, zelených fazolek, chilli papriček, sojové omáčky, koriandru

Teplý salát ve stylu caponaty – grilovaná směs lilků, cukety, fenyklu, červené cibule, cherry rajčátek, barevných oliv, bazalky, kudrnky, máty a mozzarelly

Holštýnská vepřová kýta – kýta plněná směsí šunkového salámu, okurek, rajčat a vajec

Písecké vepřové  - pikantní omáčka se sardelovou pastou

Plovdivské maso – kousky vepřového masa ve šťávě ochucené rajčatovým protlakem a česnekem

Ledový salát – ledový salát, mladá cibulka, mrkev, rajčata a okurka, vejce, šunka, přelité farmářským dresinkem

Waldorf salát – nudličky celeru, řapíkatého celeru, jablek a mrkve s ořechy a hroznovým vínem zamíchané s majonézou, zakysanou smetanou, citronem, solí a pepřem

JÍDELNÍ LÍSTEK 28.5. – 1.6.2018

 Váha masa je uváděna v syrovém stavu !

 PONDĚLÍ:

Polévka: Česnečka 3

1/ 120g Burgundská vepřová kýta 1a,7, houskové knedlíky 1a,3,7 / těstoviny 1a

2/ 180g Zeleninové lečo s klobásou 3, brambory / chléb 1a

3/ 120g Kuřecí steak na víně 1a, hranolky

4/ 380g Penne s modrým sýrem, smetanou, česnekem a ořechy 1a,7,8c

5/ 460g Kuskusový salát – TABBOULEH 1

 ÚTERÝ:

Polévka: Masový vývar s krupicovými noky 1a

1/ 150g Pastýřský řízek 3,7, nastavená kaše 1c,7, kyselé zelí

2/ 350g Šunkofleky 1a,3,7, okurka

3/ 120g Vepřová směs s nivou a pórkem 1a,7, rýže

4/ 320g Palačinkové kornouty plněné čínskou zeleninou 1a,6,7

5/ 460g Kuskusový salát – TABBOULEH 1

 STŘEDA:

Polévka: Francouzská zeleninová 1a,7

1/ 120g Krkonošský guláš 1a, houskové knedlíky 1a,3,7

2/ 120g Drůbeží játra na kari, rýže

3/ 150g s.k Maďarské vepřové žebírko 1a, opečené brambory

4/ 420g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem 1a,3,7

5/ 460g Kuskusový salát – TABBOULEH 1a

 ČTVRTEK:

Polévka:  Zelná s klobásou 1a,7

1/ 120g Pečení špačci, ( z bůčku ) bramborové knedlíky 1a,3,7, špenát 3,7

2/ 120g Párek v těstíčku1a,3,7, bramborová kaše 7

3/ 120g Gazdovská bašta 1a,10, bylinková rýže

4/ 380g Parmský lilek 7, toust 1a

5/ 460g Kuskusový salát – TABBOULEH 1

 PÁTEK:

Polévka: Uzená

1/ 120g Cmunda po kaplicku 1a,3,7

2/ 120g Čevapčiči, brambory, hořčice, cibule 1a,3,10

3/ 120g Vepřová kotleta na smetaně s cibulí 1a,7, hranolky

4/ 380g Těstovinový salát s restovanou zeleninou a česnekem / studené/ 1a

5/ 460g Kuskusový salát – TABBOULEH 1

Koláč 1a,3,7

Gazdovská bašta – nudličky vepřového masa s cibulí, kapií, šunkou, česnekem, worchestrem, kečupem a hořčicí, zdobené osmaženou cibulkou. Pastýřský řízek – kapsa z vepřového bůčku plněná směsí uzené plece, cibule, žampionů, uzeného sýra, vajec a smetany   Nastavená kaše – kaše z brambor a krupek

Krkonošský guláš – guláš s vložkou žampionů a slaniny Kuskusový salát – kuskus, rajčata, červená cibule, jarní cibulky, mátové lístky, petrželka, citronová šťáva, olivový olej

 

 Jídelní lístky ke stažení:

JL 23.4. – 27.4.2018 (1)

JL 30.4. – 4.5.2018 (1)

JL 7 – 11.5.2018

JL 14.5-18.5.18

JL 21.5. – 25.5.18

JL 28.5 – 1.6.18

 

 

Další služby

Comments are closed.