Závodní stravování

Pokud chcete mít úspěšnou a prosperující firmu, nezapomínejte na stravování zaměstnanců.Umíme zajistit závodní stravování tak, abychom uspokojili všechny kategorie strávníků.Nabízíme klasická česká jídla s knedlíkem, jídla světových kuchyní, bezmasá a racionální jídla, obědové saláty i jídla minutkového typu.Stravu dodáváme podle individuální domluvy buďto v jednoporcových plastových krabičkách na jedno použití nebo v jídlonosičích a tam, kde to dovolují hygienické předpisy a technologické vybavení firmy v nerezových nádobách a termoportech.

Objednávkový systémPreferujeme objednávky v elektronické podobě s týdenním předstihem do našich formulářů (rádi vám je zašleme).

Je ale samozřejmé, že akceptujeme doobjednávky a přeobjednávky v konkrétní den do 8:30 hod na tel: 775 556 358

 

  JÍDELNÍ LÍSTEK 4.2. – 8.2.2019

/ Váha masa je uváděna v syrovém stavu /

 

PONDĚLÍ:

Polévka: Česnečka s kroupami a vejcem 1c,3

1/ 120g Bratislavská vepřová plec, houskové knedlíky 1a,3,7

2/ 150g Smažené rybí filé se sýrem, brambory, tatarská omáčka 4,1a,3,7

3/ 120g Švej-ču-žou, rýže 3,6,

4/ 420g Jáhlové rizoto s paprikou 

5/ 380g Selský salát, pečivo 1a,3,7,10

 

ÚTERÝ:

Polévka: Frankfurtská1a,7

1/ 120g Janovické uzené s křenovou omáčkou, houskové knedlíky 1a,3,7

2/ 450g Špagety s kuřecím masem a pestem 1a,3,7

3/ 120g Bramborák s drůbeží směsí 1a,3,7                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

4/ 2 ks  Vařené vejce, houbová omáčka, brambory 3,7

5/ 380g Selský salát, pečivo 1a,3,7,10

 

STŘEDA:

Polévka: Staročeské kyselo 1a,3,7

1/ 380g Vepřové rizoto sypané sýrem, kyselá okurka 7

2/ 220g Kuře pečené jako kachna, bramborové knedlíky, zelí 1a,3,7

3/ 120g Vepřové medailonky s hořčicí a čerstvou cibulí, hranolky 1a,10

4/ 420g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem 1a,3,7

5/ 380g Selský salát, pečivo 1a,3,7,10

 

ČTVRTEK:

Polévka: Masový vývar s drobením 1a,3,7,9

1/ 120g Guláš dle Petra Voka, houskové knedlíky / těstoviny 1a,3,7

2/ 120g Plněný paprikový lusk, rýže 1a,3,7

3/ 120g Smažená vinná klobása, bramborová kaše 1a,3,7

4/ 420g Chlebové placky se špenátem 1a

5/ 380g Selský salát, pečivo 1a,3,7,10

 

PÁTEK:

Polévka: Květáková 1a,3,7

1/ 120g Holštýnská vepřová plněná kýta, houskové knedlíky 1a,3,7

2/ 120g Pečený jitrnicový prejt, brambory, kysané zelí 1a,7

3/ 150g s.k.Vepřové žebírko se šunkou a vejcem, opečené brambory 1a,3

4/ 450g Cizrnový „Eintopf“, pečivo 1a,3,7

5/ 380g Selský salát, pečivo 1a,3,7,10

Fornetky 1a,3,7

 

Chlebové placky se špenátem – placky se směsí cibule, paprik, rajčat, steril.fazolí a špenátových listů

Jáhlové rizoto – hrášek, červená čerstvá paprika, cibule, jáhly, strouhaný parmazán

Cizrnový „Eintopf“ – směs cibule, česneku, žampionů, mrkve, skořice, hřebíčku, rajčat, cizrny, oliv, tymiánu, petrželky a citronové šťávy

Selský salát – salát, opečené kostky chleba, šunka, ztracené vejce, zálivka z francouzské hořčice, citronové šťávy, oleje, soli a pepře

 

  JÍDELNÍ LÍSTEK 11.2.-15.2.2019

( váha masa je uváděna v syrovém stavu )

 

PONDĚLÍ:

Polévka: Masový vývar s písmenky 1a,9

1/ 120g Burgundská vepřová kýta 1a,7, houskové knedlíky 1a,3,7/rýže

2/ 150g Marinovaný žraločí hřbet 4, brambory

3/ 120g Vepřové nudličky se slaninou 1a,7, pórkem a cibulkou, rýže

4/ 420g Chalupářské lečo, pečivo 1a

5/ 380g Těstovinový salát s kuřecím masem 1,3,7

 

ÚTERÝ:

Polévka: Hrstková 1a,7

1/ 120g Vařené vepřové maso se zimní zeleninou, brambory 9

2/ 120g Sekaná svíčková 1a,7, houskové knedlíky 1a,3,7

3/ 120g Zapečené kuře s hermelínem 1a,7, hranolky

4/  420g Bulgur s červenou řepou a fetou 7 ( studené )

5/ 380g Těstovinový salát s kuřecím masem 1,3,7

 

STŘEDA:

Polévka: Krupicová s vejcem 1a,3,7,9

1/ 120g Sikulský guláš 1,7, houskové knedlíky 1a,3,7

2/ 400g Kantonská rýže 3, 6

3/ 120g Vepřový plátek se žampionovou omáčkou a worcesterem 1a,7,opečené brambory

4/ 450g Žemlovka s jablky 1a,3,7

5/ 380g Těstovinový salát s kuřecím masem 1,3,7

 

ČTVRTEK:

Polévka: Pórková 1a,3,7

1/ 120g Sedlácký dlabanec 1a,3

2/ 150g Tuňákové koule se špagetami 1a,3

3/ 120g Smažené žampiony 1a,3,7, brambory, tatarská omáčka 3,7

4/ 450g Smetanový kuskus s houbami, sýrem a rukolou 1a,7

5/ 380g Těstovinový salát s kuřecím masem 1,3,7

 

PÁTEK:

Polévka: Kuřecí s těstovinovou rýží 1a,9

1/ 120g Paprikový kotlík 1a,7, rýže / houskové knedlíky 1a,3,7

2/ 460g Zapečené palačinky s mletým masem 1a,3,7

3/ 120g  Smažený vepřový řízek1a,3,7 bramborová kaše 7

4/ 450g Salát „35“ 3,7, toust 1a

5/ 380g Těstovinový salát s kuřecím masem 1,3,7

Jablkový závin 1a,3,7

 

Kantonská rýže – rýže s kuřecím masem, šunkou, cibulí, pórkem, černými houbami, žampiony a kapií, zdobená sekanou petrželkou

Vařené vepřové maso se zimní zeleninou – vařená vepřová plec s divokým kořením a zelenina ( kořenová petržel, mrkev, pórek, řapíkatý celer ) sypané křenem

Sedlácký dlabanec – opečené bramborové knedlíky překryté uzeným masem a zelím

Zapečené kuře s hermelínem – kuřecí plátky pokladené suchým salámem a hermelínem, přelité smetanou se sojovou omáčkou a zapečené

Paprikový kotlík – proužky vepřového masa v omáčce s česnekem, barevnými paprikami, feferonkami a zeleným pepřem

Palačinky s mletým masem – palačinky plněné kořeněnou směsí mletého masa, zapečené bylinkovou smetanou se sýrem a vejcem

Salát „35“ – ledový salát, rajčata, paprika, vejce, krutony, niva, dresink

Tuňákové koule – koule z tuňáka s citr.kůrou, petrželkou, strouhánkou a vejcem ve špagetách s pikantní rajčatovou omáčkou

Chalupářské lečo – cuketa, rajčata, červená cibule, kečup, worchestr, drcený kmín

Bulgur červenou řepou – klínky vařené červené řepy, neloupané mandle, nasekané sušené brusinky, pažitka, sýr feta, bulgur, olivový olej, citronová šťáva, jablečný ocet

         

JÍDELNÍ LÍSTEK 18.2. – 22.2.2019

 / Váha masa je uváděna v syrovém stavu !!! /

PONDĚLÍ:

Polévka:  Masový vývar s mušličkami 1a,7,9

1/ 120g Pražská vepřová kýta s vložkou šunky, vajec a hrášku 1a,3, houskové knedlíky/ těstoviny 1a,3,7

2/ 150g Pangas filet zapečený se sýrem 4,7, bramborová kaše 7

3/ 120g Kuřecí prsa na víně1a, rozinková rýže

4/ 420g Sójové boby na čínský způsob 6

5/ 380g Salát s kuřecími nudličkami po čínsku 7,10,3,6,11, pečivo 1a

 

ÚTERÝ:

Polévka: Gulášová a1,7

1/ 120g Pečení vepřoví špačci, šťouchané brambory, špenát 1a,3

2/ 400g Italské lasagne 1a,3,7

3/ 380g Těstoviny s kuřecím masem 1a,3,7, brokolicí a sýrovou omáčkou 7

4/ 2 ks  Volské oko 3, čočka na kyselo, okurka

5/ 380g Salát s kuřecími nudličkami po čínsku 7,10,3,6,11, pečivo 1a

 

STŘEDA:

Polévka: Kmínová s vejcem 1a,3,7,9

1/ 120g Vepřová plec na paprice 1,7, houskové knedlíky1a,3,7 / rýže

2/ 120g Kuřecí játra na zelenině po čínsku 6, rýže

3/ 120g Chotkovský závitek ( šunka, sýr, feferonka ) 1a,7, hranolky 

4/ 350g Nudle s mákem a švestkami 1a,3,7

5/ 380g Salát s kuřecími nudličkami po čínsku 7,10,3,6,11, pečivo 1a

 

ČTVRTEK:

Polévka: Zeleninová 1a,7,9

1/ 150g Staročeský špikovaný bok 1a, bramborové knedlíky 1a,3,zelí 1a

2/ 120g Holandský řízek 1a,3,7, brambory, tatarská omáčka 3,7

3/ 120g Malínská masová směs 1a, rýže

4/ 360g Tabbouleh z bulguru 1a

5/ 380g Salát s kuřecími nudličkami po čínsku 7,10,3,6,11, pečivo 1a

 

PÁTEK:

Polévka: Masový vývar s noky 1a,3,7,9

1/ 150g Selský guláš 1a, houskové knedlíky / chléb 1a,3,7

2/ 350g Francouzské brambory 3,7, okurka

3/ 120g Kuřecí řízek smažený ve vinném těstíčku 1a,3,7, brambory

4/ 320g Pikantní špagety s houbami 1a,3,9

5/ 380g Salát s kuřecími nudličkami po čínsku 7,10,3,6,11, pečivo 1a

Koláček 1a,3,7

 

Pikantní špagety s houbami -  špagety se směsí žampionů, plátků česneku, čerstvé petrželky, cibule, řapíkatého celeru, rajčat a chilli papriček

Tabbouleh z bulguru – bulgur, pepř, skořice, mleté nové koření,citronová šťáva, olivový olej, třešňová rajčátka, ředkvičky, jarní cibulky, máta a petrželka

Selský guláš – vepřový ořez, ledvinky, játra, sypané křenem

Noky se špenátem a ricottou – noky, čerstvý špenát, olivový olej, cibule, česnek, sušená rajčata, sekané mandle, ricotta na ozdobu

Salát s kuřecími nudličkami po čínsku – čínské zelí, rajčata, papriky, kukuřice, okurka, zakysaná smetana, kečup a hořčice s kuřecími nudličkami marinovanými ve škrobu, vejcích, sójové omáčce, pepři a chilli a osmahnutými se sezamovým semínkem

 

JÍDELNÍ LÍSTEK 25.2. – 1.3.2019

/ Váha masa je udávána v syrovém stavu !!! /

 

PONDĚLÍ:

Polévka: Masový vývar s rýží a hráškem 9

1/ 120g Vepřové na houbách 1a, houskové knedlíky/ těstoviny 1a,3,7

2/ 150g Hoki filet s rajčaty, červenou cibulí a sýrem 7,4, brambory

3/ 120g Kovbojský vepřový steak 1a, chléb 1a

4/ 420g Tagliatelle s brokolicovým pestem 1a,7

5/ 380g Řecký salát s cizrnou a rýží

 

ÚTERÝ:

Polévka: Květáková 1a

1/ 120g Vepřová plec po selsku 1a, bramborové knedlíky 1a,3, zelí 1a

2/ 120g Domácí sekaná plněná špenátem a vajíčkem 1a,3, brambory

3/ 120g Masová směs pražského uzenáře 1a, rýže

4/ 180g Zeleninové smaženky 1a,3,7, bramborovo-celerové pyré 7,9

5/ 380g Řecký salát s cizrnou a rýží

 

STŘEDA:

Polévka: Francouzská zeleninová 7,9

1/ 150g Španělský vepřový závitek 1a,3, houskové knedlíky 1a,3,7/rýže

2/ 1 ks  Opečená farmářská klobása 1a, hrachová kaše s cibulkou, okurka

3/ 120g Zadělávané kuřecí řezy s hermelínem 1a,7, hranolky

4/ 4 ks  Kynuté knedlíky se zavařeninou a tvarohem 1a,3,7

5/ 380g Řecký salát s cizrnou a rýží

 

ČTVRTEK:

Polévka: Fazolová s kroupami 1a,7

1/120g  Vepřová pečeně s kořenovou zeleninou 9, bramborová kaše 7

2/ 380g Krémové palačinky se šunkou a brokolicí 1a,3,7,10

3/ 150g sk. Cikánské vepřové žebírko 1a, rýže

4/ 2 ks  Vařené vejce s koprovou omáčkou a bramborami 1a,3,7

5/ 380g Řecký salát s cizrnou a rýží

 

PÁTEK:

Polévka: Hnědá s praženou krupicí 1a,7

1/ 120g Maďarský vepřový perkelt 1a, houskové knedlíky/těstovinová rýže 1a,3,7

2/ 220g Pečené kuře s nádivkou 1a,3,7, brambory

3/ 120g Vepřová játra na roštu 1a, hranolky, tatarská omáčka 3,7

4 / 420g Zeleninové ragú s cizrnou a uzeným tempehem 6,7,9

5/ 380g Řecký salát s cizrnou a rýží

Makovec 1a,3,7

 

Zadělávané kuřecí řezy – silnější kuřecí nudle s pokrájenými žampiony, smetanou a kousky sýra

Vepřová pečeně s kořenovou zeleninou – cibule, mrkev, pastinák

Kovbojský vepřový steak – vepřový plátek s kukuřicí, klobásou, cibulí a čerstvou paprikou

Krémové palačinky – palačinka s náplní brokolice, kukuřice a šunky v holandské omáčce s dijonskou hořčicí, zapečená strouhaným sýrem, podávaná se salátovou směsí

Tagliatelle s brokolicovým pestem – těstoviny s pestem ( brokolice, citron, česnek, chilli, piniové oříšky, olivový olej, sůl,pepř ) strouhaný parmazán

Zeleninové ragú – rýžové nudle se zeleninovou směsí ( restované kostičky celeru, olátky řapíkatého celeru, půlkolečka mrkve, proužky barevné papriky, máslo, kari pasta, smetana, cizrna, bambusové výhonky) posypané sýrem

Řecký salát – rýže, třešňová rajčátka, cizrna, salátová okurka, jarní cibulka, kukuřice, olivy, citronová šťáva, olivový olej, oregano, máta, česnek, sýr feta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jídelní lístky ke stažení:

JL+4-8.2.19

JL+11-15.2.19

JL+18.2.-22.2.19

JL+25.2.+-+1.3.2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Další služby

Comments are closed.