Závodní stravování

Pokud chcete mít úspěšnou a prosperující firmu, nezapomínejte na stravování zaměstnanců.Umíme zajistit závodní stravování tak, abychom uspokojili všechny kategorie strávníků.Nabízíme klasická česká jídla s knedlíkem, jídla světových kuchyní, bezmasá a racionální jídla, obědové saláty i jídla minutkového typu.Stravu dodáváme podle individuální domluvy buďto v jednoporcových plastových krabičkách na jedno použití nebo v jídlonosičích a tam, kde to dovolují hygienické předpisy a technologické vybavení firmy v nerezových nádobách a termoportech.

Objednávkový systémPreferujeme objednávky v elektronické podobě s týdenním předstihem do našich formulářů (rádi vám je zašleme).

Je ale samozřejmé, že akceptujeme doobjednávky a přeobjednávky v konkrétní den do 8:30 hod na tel: 775 556 358

JÍDELNÍ LÍSTEK 1.4. – 5.4.2019
/ váha masa je uváděna v syrovém stavu !!! /

PONDĚLÍ:
Polévka: Česnečka s bramborem 3
1/ 120g Štěpánská vepřová kýta 1a,3,7, houskové knedlíky 1a,3,7 / rýže
2/ 120g Zapečený rybí filet se sýrem 7,4, brambory
3/ 120g Vepřový steak na houbách 1a, opečené brambory
4/ 320g Fajias se zeleninou 1 a
5/ 380g Zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo 1a

ÚTERÝ:
Polévka: Krkonošské kyselo 3,7
1/ 120g Uzené maso s křenovou omáčkou 1a,7, houskové knedlíky 1a,3,7
2/ 120g Kuřecí rolka, bramborové špalíčky1a,3, špenát1a,3
3/ 120g Pikantní masová směs 1a, arabský chléb 1a
4/ 2 ks Sázené vejce, hrách s kysaným zelím
5/ 380g Zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo 1a

STŘEDA:
Polévka: Dršťková 1a,7
1/ 120g Vepřové maso dušené v kapustě, brambory 1a
2/ 220g Sicilské kuře 1a,3,7
3/ 120g Vepřové nudličky s chilli a hořčicí, hranolky 1a,10
4/ 4 ks Kynuté knedlíky se sladkým tvarohem 1a,3,7
5/ 380g Zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo 1a

ČTVRTEK:
Polévka: Slepičí s nudlemi 1a,7,9
1/ 120g Cmunda po kaplicku 1a,3,7
2/ 300g Toskánské špagety 1a,7
3/ 120g Vepřové maso po Sečuánsku 6, rýže
4/ 420g Kuskus se zeleninou a červenou čočkou 1a
5/ 380g Zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo 1a

PÁTEK:
Polévka: Krupicová s vejcem 1a,9
1/ 120g Vepřová kýta dušená na paprice 1a,7, houskové knedlíky 1a,3,7
2/ 120g Těftěly s rajčatovou omáčkou, rýže 1a
3/ 120g Kuřecí plátek v těstíčku 1,3,7, bramborová kaše 7
4/ 320g Mušličkový salát s tuňákem 1a,4, rajčátky, černými olivami a vajíčkem 3
5/ 380g Zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo 1a
Koláček 1a,3,7

Fajias se zeleninou – tortillové placky se směsí cibule, česneku, červených a zelených paprik, chilli papriček a koriandru
Sicilské kuře – pečené kuřecí stehno na směsi těstovin s cibulí, barevnou paprikou, cuketami a lilkem
Kuskus se zeleninou – kuskus, červená čočka, kukuřice, zelené fazolky, barevná paprika, brokolice, rajčata, cibule, česnek, bazalka, chilli, sl.paprika
Toskánské špagety – špagety, česnek, anglická slanina, rukola, olivový olej, limeta, kapary, parmazán
Zeleninový salát s kuřecím masem – ledový salát, okurka, papriky, orestované kuřecí maso s bazalkou, rajče, olivový olej

JÍDELNÍ LÍSTEK 8.4. – 12.4.2019
/ váha masa je uváděna v syrovém stavu /

PONDĚLÍ:
Polévka: Masový vývar s obrázky 1a
1/ 120g Dačického guláš s feferonkou a křenem 1a, houskové knedlíky 1a,3,7
2 /120g Hoki filet řecký způsob 4, brambory
3/ 120g Kuře s mandlemi na čínský způsob 3,6,8a, rýže
4/ 380g Zeleninové rizoto se žampiony 7, okurka
5/ 450g Fazolkový salát se dvěma druhy sýra 7, pečivo 1

ÚTERÝ:
Polévka: Kmínová s vejcem 3,9
1/ 120g Pivovarský tokáň, brambory / chléb 1a,7
2/ 120g Uzená krkovička, čočka na kyselo 1a, okurka
3/ 1 ks Tortilla s chilli con carne 1a
4/ 350g Zeleninový bigos, chléb 1a
5/ 450g Fazolkový salát se dvěma druhy sýra 7, pečivo 1

STŘEDA:
Polévka: Hrstková 1a,7
1/ 120g Vepřová krkovička s kapustou na víně 1a, brambory
2/ 220g Kuře na paprice 1a,7, houskové knedlíky 1a,3,7
3/ 120g Farmářská masová směs ( maso, uzenina, hrášek )1a, rýže
4/ 350g Lasagne s tvarohem a hruškami 1a,7
5/ 450g Fazolkový salát se dvěma druhy sýra 7, pečivo 1

ČTVRTEK:
Polévka: Francouzská zeleninová 9
1/ 120g Hamburská vepřová kýta 1a,7,9,10 houskové knedlíky 1a,3,7
2/ 120g Vepřové ledvinky po uhersku 1a,7, rýže
3/ 120g Nadívaná vepřová kapsa 1a,3,7, pečené brambory
4/ 380g Těstoviny s kapustičkami, anglickou slaninou a smetanovou omáčkou 1a,7
5/ 450g Fazolkový salát se dvěma druhy sýra 7, pečivo 1

PÁTEK:
Polévka: Ruský boršč 9,1a,7
1/120g Záhorácký závitek 1a, bramborové knedlíky 1a,3,7
2/ 120g Kuřecí plátek v omáčce z hlívy ústřičné 1a,7, těstoviny 1a,3
3/ 120g Vepřový steak na barevném pepři 1a, hranolky
4/ 380g Slovenská rýže s krabím masem 1a,7
5 / 450g Fazolkový salát se dvěma druhy sýra 7, pečivo 1
Tvarohová buchta 1a,3,7

Dačického guláš – guláš s červeným vínem
Kuře s mandlemi – opečené kuřecí nudličky se zeleninou ( cibule, pórek, kapie, žampiony, česnek ) a mandlemi, dochucené mletým zázvorem a dezertním vínem
Pivovarský tokáň – nudličky z bůčku v omáčce ochucené pivem, zahuštěné strouhánkou, sypané uzeným sýrem a petrželkou
Slovenská rýže s krabím masem – těstovinová rýže, surimi krabí maso, strouhaný sýr, čerstvý listový špenát, čerstvá bazalka, citronová šťáva, česnek
Zeleninový bigos – dušená směs hlávkového zelí, barevných paprik, cibule, rajčat a koření
Fazolkový salát – fazolové lusky, rajčata, balkánský sýr, hermelín, jarní cibulka, olivový olej, citron, petrželka

JÍDELNÍ LÍSTEK 15.4. – 19.4.2019
váha masa je uváděna v syrovém stavu !!! /

PONDĚLÍ:
Polévka: Masový vývar s nudlemi 1a,7,9
1/ 120g Budějovická vepřová pečínka 1a, houskové knedlíky 1a,3,7 / těstoviny 1a
2/ 120g Žraločí hřbet na másle 4,7, brambory
3/ 360g Mexické fazole s kuřecím masem 1a, chléb 1a
4/ 420g Cizrna po italsku, pečivo 1a,7
5/ 380g Ledový salát s hlívovými škvarečky a sýrem 7, pečivo 1a

ÚTERÝ:
Polévka: Krkonošská bramboračka 1a,7,9
1/ 120g Maďarský vepřový paprikáš, těstoviny 1a,7
2/ 120g Plněný paprikový lusk 1a, rýže
3/ 120g Kuřecí plátek se šunkou a nivou 7, brambory
4/ 320g Zapečený květák se sýrem 3,7, toust 1a
5/ 380g Ledový salát s hlívovými škvarečky a sýrem 7, pečivo 1a

STŘEDA:
Polévka: Pórková s vejcem 1a,3,7
1/ 120g Vepřová plec na žampionech 1a,7, houskové knedlíky 1a,3,7
2/ 420g Boloňské ragú 1a,9
3/ 120g Řízek smažený naruby 1a,3,7, brambory
4/ 420g Nudle s kakaem 1a,7
5/ 380g Ledový salát s hlívovými škvarečky a sýrem 7, pečivo 1a

ČTVRTEK:
Polévka: Uzená s rýží
1/ 220g Kuře pečené jako kachna 1a, bramborové knedlíky 1a,3,7, zelí 1a
2/ 120g Smažený karbanátek 1a,3,7, brambory, okurka
3/ 120g Krkonošská masová směs 1a, rýže
4/ 420g Lasagne se zeleninou 1a,7
5/ 380g Ledový salát s hlívovými škvarečky a sýrem 7, pečivo 1a
Hlávkový salát s ředkvičkou

PÁTEK:
Velký Pátek

Krkonošská bramboračka – krupky, brambory, mrkev, celer, petržel, houby, cibule, koření
Boloňské ragú – těstoviny, slanina, mleté maso, cibule, mrkev, celer, drcená rajčata, červené víno, italské koření
Cizrna po italsku – cizrna, loupaná rajčata, zelené olivy, kapary, česnek, pórek, bazalka
Krkonošská směs – vepřové nudličky s houbami a slaninou
Ledový salát s hlívou – salát, hlíva, okurka, mladá cibulka, zelené olivy, pepř, česnek, olivový olej, vinný ocet, sýr

JÍDELNÍ LÍSTEK 22.4. – 26.4.2019
/ váha masa je uváděna v syrovém stavu /

PONDĚLÍ:
Pondělí velikonoční

ÚTERÝ:
Polévka: Masový vývar s písmenky 1a,9
1/ 120g Ruská vepřová kýta 1a,7,10, houskové knedlíky 1a,3,7, /těstoviny 1a
2/ 120g Pangas filet s pikantní mexickou omáčkou 1a,4, brambory
3/ 120g Kuřecí steak na kari 1a, rýže
4/ 350g Těstoviny s bramborem 1a, rajčaty a sýrem 7
5/ 380g Ledový salát s tuňákem 4,3,7,10 pečivo 1a

STŘEDA:
Polévka: Kmínová s vejcem 3
1/ 120g Vepřová plec na pepři 1a, houskové knedlíky 1a,3,7/ rýže
2/ 120g Drůbeží játra „Kardinál“ 8a, rýže
3/ 120g Zapečené kuřecí plátky s chřestem 7, hranolky
4/ 380g Rýžový nákyp s meruňkami 7
5/ 380g Ledový salát s tuňákem 4,3,7,10 pečivo 1a

ČTVRTEK:
Polévka: Zelňačka 1a,7
1/ 120g Pečený vepřový bůček, bramborové knedlíky 1a,3,7, zelí 1a
2/ 220g Neapolské kuře /uzenina,houby/, těstoviny 1a
3/ 120g Roštovaná mexická krkovice 1a,10, šťouchané brambory
4/ 320g Kroupové rizoto s jarní zeleninou 1a,7,6
5/ 380g Ledový salát s tuňákem 4,3,7,10 pečivo 1a

PÁTEK:
Polévka: Cibulová s těstovinou 1a,3
1/ 120g Pivovarský guláš 1a, houskové knedlíky 1a,3,7
2/ 350g Balkánský džuveč se sýrem 7, okurka
3/ 120g Smažená vepřová krkovice 1a,3,7, bramborová kaše7
4/ 320g Zapečený květák 3,7, toust 1a
5/ 380g Ledový salát s tuňákem 4,3,7,10 pečivo 1a
Koláček 1a,3,7

Těstoviny s bramborem a rajčaty – těstoviny s orestovaným česnekem, cherry rajčátky, bílým vínem, zelenými výhonky, kostičkami vařených brambor a sýrem
Drůbeží játra Kardinál – játra, slanina, cibule, česnek, žampiony, červené víno, ozdoba sekané mandle
Zapečený květák – květák zapečený v bešamelové omáčce s nivou a eidamem ochucenou novým kořením a bobkovým listem
Ledový salát s tuňákem – ledový salát, tuňák, cherry rajčátka, mrkev, černé olivy, vejce, francouzský dresink

JÍDELNÍ LÍSTEK 29.4 – 3.5.2019
/ váha masa je uváděna v syrovém stavu /

PONDĚLÍ:
Polévka: Masový vývar s rýží a hráškem 9
1/120g Bratislavská vepřová plec 1a,7, houskové knedlíky 1a,3,7/ těstoviny 1a
2/ 150g Pangas filet smažený v těstíčku 1a,3,4,7, brambory
3/ 120g Bretaňské kuřecí nudličky 1a,7, rýže
4/ 400g Těstoviny s rajčaty a kapary 1a / studené /
5/ 460g Salát s kuřecím masem ala gyros 7,10 pečivo 1a

ÚTERÝ:
Polévka: Zelná bílá 1a,7
1/ 120g Vepřová pikantní krkovice, bramborové knedlíky 1a,3,7, špenát 3,7
2/ 400g Boloňské špagety sypané sýrem 1a,9,7
3/ 120g Smažený hermelín, brambory, tatarská omáčka 1,3,7
4/ 2 ks Sázené vejce, čočka na kyselo, okurka,3
5/ 460g Salát s kuřecím masem ala gyros 7,10 pečivo 1a

STŘEDA:
Státní svátek

ČTVRTEK:
Polévka: Cibulačka s těstovinou 1a
1/ 120g Sikulský guláš 1a,7, houskové knedlíky 1a,3,7
2/ 120g Uzená pečínka v šouletu, kyselé zelí 1a
3/ 120g Vepřové medailonky se slaninou a pórkem 1a, hranolky
4/ 4 ks Květákové placičky s uzeným sýrem a kořenovou zeleninou, brambory1a,7, tatarská omáčka 3
5/ 460g Salát s kuřecím masem ala gyros 7,10 pečivo 1a

PÁTEK:
Polévka: Hrstková 1a,7
1/ 120g Pivovarský tokáň, brambory / chléb 1a,7
2/ 340g Smetanové drůbeží rizoto s hráškem a žampiony 7
3/ 120g Masový špíz, šťouchané brambor 1a
4/ 360g Kuskus se zeleninou a červenou čočkou 1a
5/ 460g Salát s kuřecím masem ala gyros 7,10 pečivo 1a
Listový šáteček s marmeládou 1a,3,7

Kuskus se zeleninou – kuskus, červená čočka, kukuřice, zelené fazolky, paprika, brokolice, rajčata, cibule, česnek, bazalka, chilli, sl.paprika, oliv olej
Těstoviny s rajčaty a kapary – špagety smíchané se směsí čerstvých rajčat, bazalky, česnekem, kapary a oreganem, posypané sýrem
Salát s kuřecím masem – paprika, rajčata, čínské zelí, sýr, kukuřice, francouzský dresink, opečené kuřecí nudličky s kořením gyros

 

 

Další služby

Comments are closed.