Závodní stravování

Pokud chcete mít úspěšnou a prosperující firmu, nezapomínejte na stravování zaměstnanců.

Umíme zajistit závodní stravování tak, abychom uspokojili všechny kategorie strávníků.

Nabízíme klasická česká jídla s knedlíkem, jídla světových kuchyní, bezmasá a racionální jídla, obědové saláty i jídla minutkového typu.

Stravu dodáváme podle individuální domluvy buďto v jednoporcových plastových krabičkách na jedno použití nebo v jídlonosičích a tam, kde to dovolují hygienické předpisy a technologické vybavení firmy v nerezových nádobách a termoportech.

Objednávkový systém

Preferujeme objednávky v elektronické podobě s týdenním předstihem do našich formulářů (rádi vám je zašleme).
Je ale samozřejmé, že akceptujeme doobjednávky a přeobjednávky v konkrétní den do 8:30 hod na tel: 775556358

 

 JÍDELNÍ LÍSTEK 14.8. – 18.8.2017

( váha masa je uváděna v syrovém stavu)

PONDĚLÍ:

Polévka: Uzená s rýží

1/ 120g Znojemská vepřová kýta 1a, houskové knedlíky 1a,3,7 / rýže

2/ 150g Aljašská treska na egyptský způsob 4, brambory

3/ 380g Zeleninové rizoto se žampiony, sýrem a okurkou 7

4/ 120g Vepřové ražniči, brambory, cibule, hořčice 10

ÚTERÝ:

Polévka: Selská 1a

1/ 120g Adamovský paprikáš, houskové knedlíky 1a,3,7

2/ 220g Uzené kuřecí stehno, bramborová kaše 7

3/ 2 ks  Volské oko 3, čočka na kyselo 1a, okurka

4/ 120g Vepřové maso po Sečuánsku 6, rýže

 STŘEDA:

Polévka: Slepičí s nudlemi 9

1/ 120g Vepřové závitky plněné červeným zelím a sušenými švestkami, bramborové knedlíky 1a,3,7

2/ 120g Kuřecí játra na indický způsob 1a, těstoviny

3/ 4 ks  Kynuté knedlíky s tvarohem 1a,3,7

4/ 120g Vepřový steak na houbách 1a, hranolky

 ČTVRTEK:

Polévka: Krupicová s vejcem 1a,3,7,9

1/ 120g Šumavská vepřová kýta, houskové knedlíky 1a,3,7, špenát 3,7

2/ 380g Dalmátské čufty 1a,3, těstoviny 1a

3/ 400g Zapečené brambory na lotrinský způsob 3,7

4/ 120g Kuřecí prsíčka se sýrovou omáčkou 7, rýže

 PÁTEK:

Polévka: Hrstková 1a,7

1/ 120g Plzeňský guláš 1a, houskové knedlíky 1a,3,7

2/ 400g Strapačky se zelím a uzeným masem 1a

3/ 150g Smažený zeleninový řízek ( mrkev, celer, petržel )1a,3,7 brambory, tatarská omáčka

4/ 120g Vepřová játra „Stroganoff“ 1a, 7,10 těstoviny 1a

Koláček 1a,3,7

5/ pátým jídlem pro tento týden je:

Salát z Nice 4,10, 3 bagetka

 Alergeny – 1 obiloviny obsahující lepek a – pšenice, 3 – vejce, 4 – ryby, 6 – sója, 7 – mléko, 9 – celer, 10 – hořčice

Alergeny jsou u jednotlivých pokrmů označeny číslem

 Adamovský paprikáš – opečené kousky vepřového masa se šťávou s česnekem, protlakem, worchestrem a smetanou

Závitky plněné zelím – závitky z vepřového bůčku plněné červeným kysaným zelím, slaninou a sušenými švestkami, pečené s česnekem, cibulí a rozmarýnem

Játra „Stroganoff“ – nudličky vepřových jater se žampiony, nakrájenými kyselými okurkami a pikantní smetanovo-hořčicovou omáčkou

Sicilské kuře – pečené kuřecí stehno na směsi těstovin s rajčaty, olivami, cuketou a česnekem

Dalmátské čufty – šišky z mletého masa v pikantní rajčatové omáčce s vložkou rajčat, okurek, paprik a hrášku

Lotrinské brambory – plátky brambor, kolečka cibule, anglická slanina, vejce, mléko, smetana, sýr, rukola na ozdobení

Salát z Nice – brambory, zelené fazolky, konzervovaný tuňák, zálivka s francouzskou hořčicí, majonéza, vejce, ledový salát, černé olivy              

 

JÍDELNÍ LÍSTEK 21.8. – 25.8.2017

Váha masa je uváděna v syrovém stavu

PONDĚLÍ:

Polévka:Masový vývar s těstovinovou rýží 1a,9

1/120g  Burgundská vepřová kýta 1a, houskové knedlíky 1a,3,7

2/ 150g Filé z tresky po maltsku 4, brambory

3/ 350g Těstoviny s čerstvými rajčaty a kapary 1a,7

4/ 120g Vepřový steak na barevném pepři 1a, hranolky

ÚTERÝ:

Polévka: Kuřecí s obrázky 1a,9

1/ 120g Vepřová plec na způsob bažanta 1a, rýže

2/ 120g Plněný paprikový lusk 1a,3,7 houskové knedlíky 1a,3,7 / rýže

3/ 280g Květákový nákyp 3,7, brambory

4/ 120g Uzené maso smažené v těstíčku 1a,3,7, šťouchané brambory

STŘEDA:

Polévka: Gulášová 1a,7

1/ 120g Plovdivské maso 1,7, houskové knedlíky 1aa,3,7

2/ 420g Čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou 1,6

3/ 400g Bramborové šišky s mákem a cukrem 1a

4/ 120g Vepřový steak po česku 1a, brambory

ČTVRTEK:

Polévka: Česnečka

1/ 120g Vepřové rizoto se sýrem a okurkou 7

2/ 120g Holandský řízek 1a,3,7, brambory, tatarská omáčka 3

3/ 380g Cizrnové ragú 9,1a, toust 1a

4/ 120g Kuřecí plátek s brokolicí a sýrovou omáčkou 7, těstoviny 1

PÁTEK:

Polévka: Hrachová s uzeninou 1a,7

1/ 120g Polomské vepřové žebírko1a, 7, rýže

2/ 220g Kuře na zbojnický způsob, bramborové knedlíky 1a,3,7

3/ 380g Těstoviny s cuketovou omáčkou 1a,7

4/ 120g Smažený vepřový řízek 1a,3,7, bramborová kaše 7

Ovocná buchta 1a,3,7

5/ pátým jídlem pro tento týden je:

Ledový salát s hlívovými škvarečky a sýrem 7, pečivo 1a

Alergeny – 1 obiloviny obsahující lepek a – pšenice, 3 – vejce, 4 – ryby, 6 – sója, 7 – mléko, 9 – celer, 10 – hořčice

Alergeny jsou u jednotlivých pokrmů označeny číslem

Těstoviny s cuketovou omáčkou – těstoviny s omáčkou z cuket, mléka, čerstvého sýru, česneku a máty

Filé z tresky po maltsku – filety z tresky s citronovou šťávou pečené s kousky rajčat, kolečky cibule, plátky česneku, zelenými olivami a snítkou tymiánu

Cizrnové ragú – řapíkatý celer, cizrna, slanina, pažitka rajčata, kari

Polomské žebírko – smetanová omáčka se žampiony a chutí po divokém koření a octu

Těstoviny s čerstvými rajčaty a kapary – špagety smíchané se směsí čerstvých keříkových rajčat, lístků bazalky, česnekem, kapary a oreganem sypané sýrem

Ledový salát s hlívovými škvarečky – salát, hlívové škvarečky, okurka, mladá cibulka, zelené olivy, pepř, česnek, olivový olej, vinný ocet, sýr

 

JÍDELNÍ LÍSTEK 28.8. – 1.9.2017

Váha masa je uváděna v syrovém stavu

PONDĚLÍ:

Polévka: Masový vývar s drobením 1a,7

1/ 120g Vepřová kýta na kmíně 1a, houskové knedlíky 1a,3,7 / rýže

2/ 150g Opečená ryba s rajčaty a houbami 4, brambory

3/ 380g Gnocchi se žampionovou krémovou omáčkou 1a,7

4/ 120g  Indické kuřecí nudličky 7, rýže

ÚTERÝ:

Polévka: Houbařská 1a,7 

1/120g  Domažlické vepřové nudličky1a,3,7, houskové knedlíky1a,3,7

2/ 1 ks  Opečená pikantní klobása, hrachová kaše s cibulkou, okurka

3/ 220g Smažená brokolice 1a,3,7, brambory, tatarská omáčka 3

4/ 120g Vepřové Kung-Pao 6,5, rýže

STŘEDA:

Polévka: Jarní zeleninová 1a,7

1/ 120g Moravský vrabec, houskové knedlíky 1a,3,7, zelí 1a

2/ 350g „Buřt-guláš“ 1a,7, chléb

3/ 380g Nudle s kakaem 1a,7

4/ 120g Zapečený kuřecí plátek s ananasem 7, hranolky

ČTVRTEK:

Polévka: Květáková 1a,7

1/ 120g Vepřové dušené v mrkvi, brambory 1a

2/ 220g Maminčino kuře 1a

3/ 350g Zahradnický salát s bylinkovým dresinkem 3,7, pečivo 1a

4/ 150g s.k. Cikánské vepřové žebírko 1a, rýže

PÁTEK:

Polévka: Masový vývar s nudlemi 1a,9

1/ 120g Sikulský guláš 1,7, houskové knedlíky 1a,3,7

2/ 120g Domácí sekaná pečínka 1a,3, bramborová kaše 7, okurka

3/ 350g Lasagne se zeleninou 1a,7

4/ 120g Sacebeli z vepřového masa 1a,8, hranolky

Závin 1a,3,7 

5/ pátým jídlem pro tento týden je:

Ledový salát s tuňákem 4,3,10, pečivo 1

Alergeny – 1 obiloviny obsahující lepek a – pšenice, 3 – vejce, 4 – ryby, 6 – sója, 7 – mléko, 9 – celer, 10 – hořčice

Alergeny jsou u jednotlivých pokrmů označeny číslem

Zahradnický salát – listové saláty, ředkvičky, kedluben, mladá cibulka, mrkev, okurka, vejce

Opečená ryba s rajčaty – opečený rybí filet s plátky hub, cherry rajčat a citronové šťávy

Sacebeli z vepřového masa – opečený plátek masa přelitý šťávou s vložkou překrájených ořechů, česneku a cibule, zdobený plátkem rajčete a petrželkou

Domažlické nudličky – nudličky vepřového masa ve smetanově paprikové omáčce s hráškem, okurkami a vajíčkem

Lasagne se zeleninou – lasagne s náplní z cibule, česneku, rajčat, nasekané petrželky, lilků a směsí strouhaných sýrů

Maminčino kuře _ kuřecí stehno s těstovinami, vepřovými játry, žampiony a kapií

Ledový salát s tuňákem – ledový salát, tuňák, cherry rajčátka, mrkev, černé olivy, vejce, francouzský dresink

 

JÍDELNÍ LÍSTEK 4.9. – 8.9.2017

Váha masa je uváděna v syrovém stavu

PONDĚLÍ:

Polévka: Masový vývar s těstovinovou rýží 1a

1/ 120g Bratislavská vepřová kýta 1a,7, houskové knedlíky 1a,3,7

2/ 150g Rybí filet na řecký způsob 4, brambory

3/ 350g Penne s cuketou a bazalkovou strouhánkou 1aa,7,8

4/ 120g Švej-Ču-Žou 6, rýže

ÚTERÝ:

Polévka:  Čočková 1a,7

1/ 120g Uherský vepřový gulášek 1a, pečivo 1a

2/ 220g Kuře jako kachna, bramborové knedlíky 1a,3,7, zelí 1a

3/ 380g Zapékané palačinky s houbovou náplní 1a,3,7

4/ 120g Pražské vepřové medailonky ( hrášek, šunka ), hranolky

STŘEDA:

Polévka: Kulajda 1a,3,7

1/ 120g Putimská vepřová kapsa, těstoviny 1a

2/ 120g Vepřová pečínka, fazole na kyselo 1a, okurka 

3/ 420g Rýžový nákyp se švestkami 3,7

4/ 120g Kuřecí prsíčka smažená v těstíčku 1a,3,7, bramborová kaše 7

ČTVRTEK:

Polévka: Masový vývar s těstovinami 1a,9

1/ 120g Špikovaný vepřový bůček 1a, houskové knedlíky 1a,3,7, špenát 3,7

2/ 120g Staročeská sekanina 1a,3, brambory, kyselé zelí

3/ 320g Žampionové rizoto na víně 7, okurka

4/ 120g Bramborák s pikantní směsí 1a,3,7

PÁTEK:

Polévka: Ruský boršč 1a,7

1/ 120g Vepřová plec dušená na paprice 1a,7, houskové knedlíky 1a,3,7

2/ 420g Milánské brambory 3,7, zeleninový salát

3/ 380g Zeleninové ragout 1a

4/ 120g Kuřecí steak na víně, hranolky

Švestková buchta 1a,3,7

5/ pátým jídlem pro tento týden je:

Cizrnový salát s rajčátky a pikantní klobáskou 1a, pečivo 1a

Alergeny – 1 obiloviny obsahující lepek a – pšenice, 3 – vejce, 4 – ryby, 6 – sója, 7 – mléko, 9 – celer, 10 – hořčice

Alergeny jsou u jednotlivých pokrmů označeny číslem

Žampionové rizoto – česnek, žampiony, bílé víno, jarní cibulka, smetana, strouhaný sýr, čerstvá bazalka

Uherský guláš – vepřové kostky v omáčce s paprikami, rajčaty a bramborami

Milánské brambory – uzený jazyk, houby, rajčata

Penne s cuketou – těstoviny s nastrouhanými cuketami, česnekem, cibulí, zakysanou smetanou a strouhaným tvrdým sýrem, zapečené strouhánkou s bazalkou, sýrem a piniovými oříšky

Zapékané palačinky – palačinky se směsí hub, slaniny, cibule, smetany a sekané petrželky, zapečené se sýrem a smetanou

Zeleninové ragout – podélně nakrájená karotka, menší kousky nakrájené kapusty, podélně přepůlené zelené fazolky, kedlubna nakrájená na širší nudličky zaprášené hl.moukou, podlité bílým vínem a povařené do zkřehnutí, smíchané se širokými nudlemi a dochucené citr.šťávou, solí a pepřem

Cizrnový salát – pikantní papriková klobáska, cizrna, osminky šalotky, cherry rajčátka, olivový olej, sůl, pepř, zelená petrželka

 

JÍDELNÍ LÍSTEK 11.9. –15.9.2017

Váha masa je uváděna v syrovém stavu

PONDĚLÍ:

Polévka: Masový vývar s drobením 1a,9

1/ 120g Štěpánská vepřová kýta 1a,7, houskové knedlíky 1a,3,7 / rýže

2/ 150g Ryba po cikánsku 4, brambory

3/ 380g Těstoviny zapečené s mozarellou a rajčaty 1a,7

4/ 120g Kuře s mandlemi 6,8a, rýže

ÚTERÝ:

Polévka: Uzená s rýží

1/ 120g Vepřová kýta na česneku 1a, bramborové knedlíky 1a,3,7, špenát 3,7

2/ 120g Ruský biftek 1a,3, těstoviny 1a

3/ 380g Ledový salát s jogurtovou zálivkou 3,7, pečivo 1a

4/ 120g Smažené sýrové ražniči se salámem 1a,3,7, brambory, tatarská omáčka

STŘEDA:

Polévka: Frankfurtská 1a,7

1/ 120g Holštýnská vepřová kýta 1a,3,7, rýže

2/ 220g Kuře na paprice1a,7, houskové knedlíky 1a,3,7

3/ 420g Nudle s makem 1a, cukrem a rozpuštěným máslem 7

4/ 120g Řízek naruby 1a,3,7, brambory

ČTVRTEK:

Polévka: Hnědá s praženou krupicí 1a,9

1/ 120g Uzená pečeně, houskové knedlíky 1a,3,7, zelí 1a

2/ 380g Boloňské špagety 1a,7

3/ 2 ks „Koprovka“ s vejcem a bramborami 1a,3,7

4/ 120g Vepřové medailonky s anglickou slaninou a pórkem 1a, rýže

PÁTEK:

Polévka: Fazolový flamendr s česnekem 1a,7

1/ 120g Guláš Permoník 1a, houskové knedlíky 1a,3,7

2/ 380g Penne s kuřetem, cuketou a špenátem 1a,7

3/ 380g Zapečená rajčata s bramborami a bazalkou 7

4/ 120g Vepřový řízek na houbách 1a, hranolky

Koláč 1a,3,7

5/ pátým jídlem pro tento týden je:

Pohankový salát se zeleninou 3,6,10

Alergeny – 1 obiloviny obsahující lepek a – pšenice, 3 – vejce, 4 – ryby, 6 – sója, 7 – mléko, 9 – celer, 10 – hořčice

Alergeny jsou u jednotlivých pokrmů označeny číslem

Těstoviny s mozarellou – velké mušle se směsí najemno nasekané cibule, česneku, chilli papriček, rajčat a bazalkových lístků zapečené mozzarellou

Holštýnská vepřová kýta – kýta plněná směsí šunkového salámu, okurek, rajčat a vajec

Ruský biftek – biftek z mletého masa se smetanovou omáčkou s vložkou hub a kapary

Ledový salát – ledový salát, natrhané lístky barevných salátů, mladá cibulka, ředkvičky, mrkev, okurka a vejce s jogurtovým dresinkem

Guláš Permoník – vepřový guláš zdobený kozími rohy a strouhaným křenem

Zapečená rajčata – střídavé vrstvy plátků brambor, rajčat a lístků čerstvé bazalky zapečené se strouhaným sýrem

Penne s kuřetem – těstoviny promíchané se směsí kuřecích kousků, cukety, cibule, česneku, bazalkového pesta, listového špenátu a smetany a posypané směsí strouhaných sýrů

Fazolový flamendr – hustá polévka s bramborami, uzenou slaninou, divokým kořením, fazolemi, česnekem, cibulí, sladkou paprikou a smetanou

Pohankový salát – pohanka, cherry rajčátka, ledový salát, červená paprika, pórek, pažitka, vejce + dresink- olivový olej, vinný ocet, sojová omáčka, dijonská hořčice, sůl, pepř

 

Jídelní lístky ke stažení:

Další služby

Comments are closed.